Πάλι καλά που είναι εδώ


Την ίδια μέρα που η Θύρα 13 έβγαζε ανακοίνωση κατά του Γιάννη Αλαφούζου και των νέων ηθών που διέπουν την συμπεριφορά ως προς την ομάδα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Σερέτης λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε με...αποκλειστικό και μέσω του Sport24 ενημέρωνε τον κόσμο πως ο Γιάννης είναι εδώ!

Συγκεκριμένα μια είδηση που θα μπορούσε να παρουσιαστεί σε πέντε γραμμές, μετατράπηκε σε άρθρο για την μεγάλη επιστροφή του Γ.Αλαφούζου στο Κορωπί.

To περίεργο της υπόθεσης;


Προφανώς η χρονική στιγμή που επιλέχθηκε να αναπαραχθεί η συγκεκριμένη είδηση. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση και...6 μέρες μετά την επίσκεψη αυτή.

Πάλι καλά που είναι εδώ γιατί αγχωθήκαμε τόσο καιρό πως θα πουληθούν οι βασικοί παίκτες της ομάδας μας, θα μείνουμε χωρίς ρόστερ για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα πλεύσουμε μαζί με τον Μαρινάκη και η ομάδα θα μπλέξει σε πολιτικά παιχνίδια...


: Ακόμη ένα περίεργο; Η είδηση αυτή έπαιξε σε όλα τα υπόλοιπα μέσα το επόμενο πρωί (στο Sport 24 ανέβηκε Τρίτη βράδυ). Όλοι οι άλλοι δημοσιογράφοι δεν ήξεραν για αυτήν την επίσκεψη και μόνο ο Σερέτης γνώριζε;

Σχόλια