Επανάληψη της ίδιας τεχνικής;


Ενδιαφέρον προκαλούν τα δημοσιεύματα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους μετά την ήττα από την Ατλέτικ Μπιλμπαο για τους Ζέκα και Μολέντο, καθώς και ο τρόπος που παρουσιάζονται τα συγκεκριμένα ζητήματα από τον Sport Fm του Γ.Αλαφούζου.

Χθες λοιπόν μάθαμε πως η Κοπεγχάγη ενδιαφέρεται για τον Ζέκα, ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση της στα 1.500.000 ευρώ και αναμένει καλύτερη προσφορά για το ενδεχόμενο πιθανής πώλησης του αρχηγού της ομάδας. Παράλληλα έκανε την επανεμφάνιση του σενάριο που θέλει τον Μολέντο να φεύγει από την ομάδα σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί από τους Ισπανούς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως παρουσιάζονται τα δύο ζητήματα από τον Sport Fm.




Mε βάση λοιπόν τα όσα μας δίδαξε το φετινό καλοκαίρι -κι εφόσον δεν γίνει το θαύμα στο Σαν Μαμές- επιτρέψτε μου να προβλέψω πώληση του Βραζιλιάνου στόπερ αλά Μπεργκ.

Τι συνέβη πριν λίγες εβδομάδες;

Ο Παναθηναϊκός είχε προτάσεις για τους δύο καλύτερους παίκτες του, τα δημοσιεύματα έκαναν πάρτι και όλοι έγραφαν πόση ανάγκη έχει τα λεφτά η ομάδα, αφού δεν υπάρχει...σάλιο στα ταμεία της. Τελικά ο Μπεργκ ξεπουλήθηκε, προβλήθηκε στα ΜΜΕ ως ο κακός της ιστορίας και η διοίκηση ως η αγωνίστρια που αν και ήθελε να κρατήσει τον Σουηδό έπεσε θύμα κοροϊδίας και έκανε την υπέρβαση κρατώντας τουλάχιστον τον Μολέντο.

Μια πετυχημένη συνταγή που παρουσιάζεις το χειρότερο δυνατό σενάριο, ώστε να μπορέσεις να περάσεις αυτό που θες και να μην ανοίξει μύτη.

Τότε βέβαια υπήρξε και η παράμετρος που άκουγε στο όνομα Λυμπερόπουλος και πήγε να χαλάσει όλη την ιστορία, αφού ήθελε να διαπραγματευτεί την πώληση του Σουηδού και όχι να τον ξεπουλήσει...

Σήμερα πιθανότατα έχουμε μια επανάληψη της ιστορίας. Διαφήμιση ότι έρχονται προτάσεις για δύο βασικότατους παίκτες, με μια ΠΑΕ που θα ματώσει οικονομικά με τον αποκλεισμό από τους ομίλους και εν τέλει πώληση του ενός. Με τον Μολέντο να ντύνεται Μπεργκ και τον Ζέκα Μολέντο.

Μπορεί όλα αυτά να είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και μακάρι να μην πωληθεί κανένας τους...

Όμως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι ακόμη ένα τρανό παράδειγμα τι στόχοι δεν υπάρχουν στην ομάδα και πόσο δεν στηρίζει η διοίκηση τον προπονητή της.

Σχόλια