Τετέλεσται: Δεν κατεβάζει του χρόνου ομάδα στο βόλεϊ γυναικών ο Παναθηναϊκός


Το χειρότερο σενάριο έγινε πραγματικότητα. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο δεν κατάφερε να μαζέψει τους οικονομικούς πόρους που χρειάζονται για να υπάρξει ομάδα του χρόνου και το τμήμα στο βόλεϊ γυναικών δεν θα αγωνιστεί του χρόνου στην Α1!

Η ΕΟΠΕ δεν έκανε δεκτή την διορία που ζήτησε ο Παναθηναϊκός και για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, το πιο ένδοξο τμήμα του Ερασιτέχνη βιώωνει τις πιο μαύρες στιγμές στην ιστορία του.


Τι σημαίνει αυτό στην πράξη: Ο Παναθηναϊκός δεν αγωνίζεται του χρόνου σε καμία εγχώρια διοργάνωση με αυτό το τμήμα και την σεζόν 2018/19 θα αγωνιστεί στην Pre League, ώστε να βρεθεί ξανά στην Α1 την σεζόν 2019/20.

Την ίδια μοίρα φαίνεται να έχουν και τα υπόλοιπα ομαδικά τμήματα του Συλλόγου.

ΥΓ: Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός χρωστάνε λεφτά στον Ερασιτέχνη; Και αν ναι, πόσα; Η τωρινή διοίκηση οφείλει να βγει δημόσια και να πει τι οφειλές υπάρχουν. Γιατί μου φαίνεται αδιανόητο πριν ένα χρόνο να μην πέρναγε καν από το μυαλό κσνενός η σημερινή εξέλιξη και ο Ερασιτέχνης να κινείται σε μια μέτρια μεν, αλλά σταθερή πορεία και σήμερα να μην μπορεί να δηλώσει τα τμήματα.

ΥΓ2: Ο Δ.Γιαννακόπουλος πριν λίγους μήνες δεν άντεχε να μας κερδίζει ο Ολυμπιακός, είχε σκοπό να κάνει ξανά τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ και ήταν έτοιμος να αναλάβει ό,τι χρέη υπήρχαν στον Ερασιτέχνη. Δεν τα λέμε εμείς, ο ίδιος τα δήλωνε. Ο Δ.Μπαλτάκος παραιτήθηκε, προκήρυξε εκλογές και δεν κατέβηκε κανένας. Σήμερα, ο Δ.Γιαννακόπουλος αρκείται σε δημοσιεύματα που κράζουν τον Δ.Μπαλτάκο και τον κατηγορούν πως κατέστρεψε τον Ερασιτέχνη επειδή ήθελε να κυνηγήσει τις πιθανότητες για γήπεδο στο Γουδί.

Κανένας δεν κάνει κουμάντο στα λεφτά του Δ.Γιαννακόπουλου και κανένας Παναθηναϊκός δεν πρέπει να παρακαλάει κανέναν. Αλλά ο ίδιος διαφήμιζε σε καθημερινή βάση τις προθέσεις του και σήμερα βιώνουμε καταστάσεις από την εντελώς ανάποδη.

Μπορεί να θέλει την καθολική αποθέωση του κόσμου του Συλλόγου, δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως όποιος είναι Παναθηναϊκός απλά πράττει. Από τον πιο ανώνυμο έως τον πλέον επώνυμο.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πέσει στα τάρταρα και να ξεφτιλιστεί. Γιατί;

Αλήθεια, τόσα χρόνια στην μπάλα δεν έχετε καταλάβει; 

Σχόλια