Τσάβι Πασκουάλ: O υπεύθυνος για το νταμπλ!


Αποφάσισε να κοουτσάρει ένα σύνολο παικτών που δεν είναι της φιλοσοφίας του και εκεί που έδειχναν όλα να γκρεμίζονται μετά τον αποκλεισμό με την Φενέρ και την ιστορία με το πούλμαν, κατάφερε να κάνει το αδιανόητο...

Ένα διαλυμένο σύνολο παικτών, ξανά ομάδα. Συνεχόμενα μαζέματα στις προπονήσεις, ώστε να πείσει δύσκολες προσωπικότητας να βάλουν το εγώ τους κάτω από την ομάδα, να μείνουν ενωμένοι για το πρωτάθλημα και να ξυπνήσει τον εγωισμό τους.


Η νίκη του επί του Σφαιρόπουλου στους πάγκους δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη, αφού είναι δεδομένη η προπονητική του αξία.

Στην διάρκεια των τελικών απέδειξε πως διαθέτει την προσωπικότητα που θα εμπνεύσει και θα ηγηθεί μιας πολύ δύσκολης προσπάθειας απέναντι σε ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες.

Πήρε νταμπλ και αποκλείστηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όχι και άσχημα για 9 μήνες και με ομάδα άλλου προπονητή...

Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα θα ζήσει το πιο ήρεμο καλοκαίρι της, με τον κόσμο να γνωρίζει πως σήμερα υπάρχει στον πάγκο ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον τρόπο να μας επαναφέρει στην κορυφή της Ευρώπης.

Σχόλια