Tην Πέμπτη με φωνή...γαύροι δεν ήμασταν και δεν θα γίνουμε ποτέ!


Με το κλίμα να είναι τεταμένο μετά την διαιτησία και τα επεισόδια της Κυριακής στο ΣΕΦ, ο κόσμος του Συλλόγου καλείται για ακόμη μια φορά να δείξει ώριμη συμπεριφορά.

Παρά τις αναρτήσεις του Δ.Γιαννακόπουλου και τα μηνύματα που βγαίνουν από τα ΜΜΕ του, καλό θα είναι ο κόσμος να σκεφτεί τι συνέβη πριν λίγες μέρες στο ποδόσφαιρο, τι συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια...


Τα επεισόδια έχουν διαφορετική σημασία για την Αθλητική δικαιοσύνη όταν λαμβάνουν χώρα σε Λεωφόρο ή ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη ή ΣΕΦ. Ή για να το κάνουμε πιο λιανά, τα μετράνε ανάλογα με το χρώμα φανέλας αυτών που τα κάνουν.

Όσες φορές νιώσαμε την αδικία και αντιδράσαμε, στο τέλος ανοίξαμε απλά μεγαλύτερο λάκκο για τον τριφύλλι.

Ξεπερνώντας ότι όποιος άνθρωπος είναι υπέρ της βίας και θέλει να κάνει το παραμικρό κακό στον άλλον είναι ηλίθιος, σκεφτείτε για ποιο λόγο πάτε στο γήπεδο και ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος αντίδρασης σε περίπτωση αδικίας.

Τους νικάμε λοιπόν την Πέμπτη κι αν δεν τιμωρηθεί η έδρα τους και ο Δ.Γιαννακόπουλος κρίνει ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά με την ομάδα του δημοσίου, τότε ας μην κατεβάσει την ομάδα στο ΣΕΦ.

Κι ας πετάξουν όσες φωτοβολίδες θέλουν, ας τραμπουκιστούν μεταξύ τους όσο αντέχουν κι ας πανηγυρίσουν ένα πρωτάθλημα που παίρνουν με διαφορετικούς νόμους και κανόνες.


ΥΓ: Ξαναλέω, πως όποιος άνθρωπος είναι υπέρ της βίας είναι απλά ηλίθιος. Κι ας χαρακτηρίζεται, όποιος δεν ενστερνίζεται αυτήν την άποψη, ως φλώρος και μαλάκας.

Σχόλια