Τελικά στην Ελλάδα μόνο ο Παναθηναϊκός τιμωρείται


Χθες απολαύσαμε άλλη μια ιστορική μέρα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και νιώσαμε στο πετσί πως αποδίδεται η δικαιοσύνη στον Ελληνικό αθλητισμό.

Έτρεχαν παράλληλα 3 δικαστικές υποθέσεις που είχαν να κάνουν με ρίψεις μπυρών, επεισοδίων εντός αποδυτηρίων σε παίκτες και επεισοδίων μεταξύ φιλάθλων με την βοήθεια...μαχαιριών. Και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες της χώρας ήταν εμπλεκόμενες και κινδύνευαν με αφαίρεση βαθμών.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι...


Στην πρώτη περίπτωση, "οπαδός" του Παναθηναϊκού πέταξε μπύρα στον Ίβιτς, τον οποίο και τραυμάτισε. Ενώ οι κάμερες της αστυνομίας δεν λειτουργούσαν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έψαξε και βρήκε μέσα από δικά της πλάνα τον υπαίτιο.

Στην δεύτερη περίπτωση, οι παίκτες του Πλατανιά κατήγγειλαν επίθεση από ανθρώπους του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια. Τόσο πριν την έναρξη του αγώνα, όσο και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Επίσημες καταγγελίες. Όχι μια και δύο.

Στην τρίτη περίπτωση, οι οπαδοί της Άεκ και του Πάοκ έπαιζαν ξύλο σε...ζωντανή μετάδοση στον τελικό του Κυπέλλου, βγήκαν μαχαίρια, πήγε κόσμος στο νοσοκομείο και υπήρξε και εισβολή των οπαδών του Πάοκ πέριξ του αγωνιστικού χώρου.

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε για την μπύρα με μείον 3 βαθμούς από τα play off, μείον 2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα και 2 κεκλεισμένων.

Ο Ολυμπιακός για τον ξυλοδαρμό αντίπαλων παικτών τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές.

Ο Πάοκ για τα επεισόδια και τα μαχαίρια με μείον 6 βαθμούς από τα play off (ενώ τελείωσαν...) και 7 κεκλεισμένων.

Η Άεκ για τα επεισόδια και τα μαχαίρια με 3 αγωνιστικές.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Σχόλια