Στο προσκήνιο ο Λάνγκφορντ


Όσο η σεζόν φτάνει στο τέλος της, τόσο τα ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων για τον Παναθηναϊκό θα πληθαίνουν. Ένα από εκείνα που έχουν δει ήδη το φως της δημοσιότητας είναι του Κιθ Λάνγκφορντ, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός φαίνεται να βρίσκεται ΄σε συζητήσεις.


Ο 33χρονος Αμερικάνος γκαρντ αγωνιζόταν φέτος με την φανέλα της Ούνιξ Καζάν και βγήκε πρώτος σκόρερ στην Euroleague με 21.7 πόντους σε 28 ματς. Η Ρώσικη ομάδα του χρόνου δεν θα αγωνίζεται στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση και όπως είναι αναμενόμενο, ένας από τους πρώτους παίκτες που θα αποχαιρετήσουν είναι ο Λάνγκφορντ.

Ο παίκτης είχε 2.000.000 ευρώ συμβόλαιο με την Καζάν και εκπροσωπείται από τον Ν.Λώτσο, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός βρήκε ξανά δίαυλο επικοινωνίας.

Εξυπακούεται πως η υπόθεση του ούτε εύκολη δεν θα είναι, ούτε σύντομα αναμένεται να υπάρχει μια κατάληξη, αφού είναι αυτονόητο πως ο Αμερικάνος θα έχει προτάσεις από top ομάδες της Ευρώπης (ακούγεται ήδη η Μπαρτσελόνα) και θα θέλει να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία, μιας και θα πρόκειται για το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του. Όπως δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η αποχώρηση του Μ.Τζέιμς το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό.

Δείτε παρακάτω τα highlights από την φετινή του παρουσία στην Euroleague.

Σχόλια