Πόσο...δεν υπάρχει ένα Παναθηναϊκό ΜΜΕ


Διαβάζοντας τις προάλλες τα όσα κωμικοτραγικά έλαβαν χώρα στην Ελληνική Βουλή και κάνοντας μετά μια βόλτα στα «πράσινα» ΜΜΕ και όχι μονο, διαπίστωσα -για ακόμη μια φορά- τι ανεπάρκεια και κενό υπάρχει στον χώρο των Παναθηναϊκών ΜΜΕ.

Στα χρόνια έντονης κρίσης που περνάει ο Σύλλογος δεν υπάρχει ούτε ένα οργανωμένο μέσο να ενημερώνει σφαιρικά τον φίλο του Συλλόγου για τα Παναθηναϊκά ζητήματα.

Ούτε ένα!


Υπάρχει ένα leoforos που ακολουθεί την γραμμή του Δ.Γιαννακόπουλου, άρα δεν μπορεί να έχει καμία αξιοπιστία ως προς την αντικειμενικότητα των ειδήσεων του, ένα panathinaikos24 που είναι απλά προέκταση του sdna, μια ΠΡΑΣΙΝΗ που "πέφτει" στην ίδια κατηγορία με το leoforos και μετά blogs που είτε αναπαράγουν θέματα από άλλες σελίδες για να ανεβάσουν την επισκεψιμότητα τους, είτε εκφάζουν προσωπικές απόψεις και δεν μπορούν να ακολουθήσουν την επικαιρότητα και να δημιουργήσουν μια συνεπή ροή (καλή ώρα...).

Τώρα θα μου πείτε γιατί τα λέω όλα αυτά και τι σας ενδιαφέρει...

Δεν ξέρω ρε μάγκες, αλλά μου κάθεται κάπως να γίνεται ο Σύλλογος παιχνιδάκι δηλώσεων στην Βουλή από πολιτικούς και να μην υπάρχει μια δυνατή «φωνή» να εκφέρει άποψη.

Το greenzone πήγε κάποτε να κάνει την διαφορά αλλά δεν...άντεξε. Ένα Παναθηναϊκό μέσο που θα είναι ανεξάρτητο από ανθρώπους που έχουν διοικητική θέση ή σχέση με οποιοδήποτε τμήμα του Συλλόγου, θα έχει άποψη, θα καλύπτει την επικαιρότητα με live μεταδόσεις από αγώνες του Συλλόγου και θα δημιουργεί μη ελεγχόμενες ειδήσεις.

Μακάρι κάποτε να καλυφθεί αυτό το κενό και η Παναθηναϊκή ενημέρωση να πάψει πια να έχει μονοδιάστατες πηγές ειδήσεων. Να μπορεί ο μέσος Παναθηναϊκός να διαβάζει τα κακώς κείμενα και να μην ενημερώνεται όσο...χρειάζεται.

Σχόλια