Περίεργη καθυστέρηση στα διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός


Εντύπωση προκαλεί η πρωτοφανής καθυστέρηση ανακοίνωσης των διαρκείας της νέας σεζόν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αν και η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει σήμερα και το πρώτο εντός έδρας φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 20 Ιουλίου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει γνωστό στους φίλους της ομάδας πότε θα μπορούν να προμηθευτούν τις νέες κάρτες διαρκείας, ούτε τις τιμές αυτών!


Η φετινή αργοπορία στην ενημέρωση για τα διαρκείας προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση, αν σκεφτεί κανείς πως επί ημερών Γ.Αλαφούζου μόνο το καλοκαίρι του 2012 είχε υπάρξει αντίστοιχη καθυστέρηση, με την σχετική ανακοίνωση να βγαίνει στις 29 Ιουνίου. Το καλοκαίρι που είχε υπάρξει και η τότε μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Γ.Αλαφούζο και την «Παναθηναϊκή Συμμαχία»...

Μπορεί να είχε γίνει γνωστό μέσω των ΜΜΕ πως η διοίκηση προτίθεται να μειώσει τις τιμές στις αρχές του μήνα, όμως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό κάτι τέτοιο προκαλεί απορίες για μια ΠΑΕ που δεν έχει ρευστό στα ταμεία της και υποτίθεται θα έπρεπε να επισπεύσει τις διαδικασίες για μια βασική πηγή των εσόδων της.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως τις προηγούμενες 3 χρονιές, οι σχετικές ανακοινώσεις γινόντουσαν πριν τον Ιούνιο και για τις κάρτες διαρκείας της σεζόν 2013/14 είχε υπάρξει ανακοίνωση στις 11/6, με τον Παναθηναϊκό όμως να μετακομίζει στην Λεωφόρο και να μην έχει το άγχος των Ευρωπαϊκών αγώνων.

Συνεπώς δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή δεν υπάρχει οργάνωση ούτε σε αυτό το κομμάτι της διοίκησης ή υπάρχει αναμονή για κάποια εξέλιξη (διοικητική ή γηπεδική). Με δεδομένο ότι είχαν υπάρξει διαρροές από την ΠΑΕ πως θα υπάρξουν μειώσεις στις τιμές των διαρκείας από την αρχή του μήνα, τόση καθυστέρηση ενισχύει τις πιθανότητες για το δεύτερο σενάριο.

Σχόλια