O νέος παρκαδόρος: Γιάννης Αλαφούζος

Δεν θέλει να συνεχίσει γιατί απέτυχε και κουράστηκε, αλλά συνεχίζει...

Ο Παναθηναϊκός βιώνει ένα από τα πιο περίεργα καλοκαίρια της ιστορίας του και ο κόσμος του Συλλόγου πρέπει να ανησυχεί περισσότερο για τους λόγους και τον τρόπο παραμονής του Γιάννη Αλαφούζου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρά για τις μεταγραφές που θα γίνουν ή όχι στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Προς το παρόν τα πράγματα είναι περίεργα, όμως θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα με την στάση του Γ.Αλαφούζου που θυμίζει πλέον εκείνη του Τζίγγερ προ εξαετίας και οδηγούσε την ομάδα σχεδόν σε αδιέξοδες καταστάσεις.


"Ετοιμοπόλεμες" πωλήσεις των καλύτερων παικτών μας, απλήρωτοι υπάλληλοι της ΠΑΕ και παίκτες, αδιευκρίνιστο μπάτζετ, αλλά ο Γιάννης είναι εδώ και...δεν θα αφήσει την ομάδα μόνη της. Όπως πριν κάποια καλοκαίρια που ένας άλλος Γιάννης αυτοχαρακτηριζόταν ως εγγυητής και η ομάδα βούλιαζε στα χρέη με απροσάρμοστα συμβόλαια και δίχως κανένα πλάνο για την επόμενη μέρα.

Επειδή λοιπόν το έργο το έχουμε ξαναδεί καλό θα είναι να ασκούνται πιέσεις -από όπου είναι εφικτό- ώστε ο νέος...παρκαδόρος να αφήσει την ομάδα και να κοιτάξει ο Σύλλογος την επόμενη μέρα. Ακόμη κι αν αυτή μας βρει με 1000 προβλήματα. Μερικές φορές είναι πολύ χειρότερο να γλιτώνεις από τα χειρότερα αλλά να μην ελπίζεις σε τίποτα από το να έχεις φτάσει πάτο και να κοιτάς με αυτοπεποίθηση το αύριο...

Σχόλια