Νέα αναβολή της ΓΣ του Ερασιτέχνη για την επόμενη Κυριακή


Ο Δ.Μπαλτάκος ενημέρωσε τον λιγοστό κόσμο που έδωσε το παρών στην ΓΣ του Ερασιτέχνη, πως έχει υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιους ανθρώπους -που δεν έχουν κάποια σχέση με την προηγούμενη διοίκηση, ούτε με τον Δ.Γιαννακόπουλο- να καταθέσουν ψηφοδέλτιο και να διοικήσουν τον Ερασιτέχνη.

Τόνισε πως φαίνονται σοβαροί άνθρωποι και απλά θέλουν λίγες μέρες ακόμα ώστε να βρουν τα άτομα για να καταθέσουν ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο.


Έτσι αποφασίστηκε να υπάρξει νέα αναβολή για την ερχόμενη Κυριακή και να δούμε εάν θα υπάρξει κάποιο ψηφοδέλτιο που θα ηγηθεί του Ερασιτέχνη.

Στην διάρκεια της κουβέντας τονίστηκε η ανάγκη ο κόσμος του Συλλόγου να είναι ενωμένος και να πάψει ο διχασμός, από όπου κι αν προέρχεται.

Ο Ν.Πλυτάς σημείωσε πως η λύση του πρωτοδικείου δεν είναι καταστροφή για τον Σύλλογο, αφού η διοίκηση που θα οριστεί δεν θα έχει ποινικές ευθύνες για τους επόμενους 6 μήνες, σχετικά με τα χρέη του Συλλόγου και θύμησε ότι ο Σύλλογος έχει βρεθεί ξανά σε αυτό το σημείο, πριν λίγα χρόνια. Το μόνο άσχημο είναι πως αυτή η διοίκηση θα οριστεί τον Αύγουστο κα ο αγωνιστικός προγραμματισμός των τμημάτων θα πάει περίπατο.

Σχόλια