Νέα ανακοίνωση για λύπηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός -που πλέον συμπορεύεται με την ΠΑΕ Ολυμπιακός σε επίπεδο διοικήσεων και ιδιοκτητών- εξέδωσε σήμερα νέα ανακοίνωση που καθιστά σαφές στον κόσμο του Συλλόγου πως η διοίκηση θα συνεχίσει τις προσπάθειες της να κάνει υγιή και βιώσιμο τον Παναθηναϊκό, αλλά θα δημιουργήσει και μια νέα ομάδα με νέους παίκτες πλαισιωμένη με κάποιους εμπειρότερους.

Μια ανακοίνωση που ούτε το παρεάκι του Γκόντζου θα είχε την ικανότητα να γράψει. Ή μάλλον θα την έγραφε για να κοροϊδεύσει κατάμουτρα τον κόσμο του Συλλόγου.

Αυτός που την έγραψε (ο Γαρρης;) πραγματικά ελπίζω να είναι από τους προνομιούχους, όπου η διοίκηση του βάζει κάθε πρώτη του μηνός κανονικά τον μισθό του.

Δεν έχω την ψυχική αντοχή να κατανοήσω πόσο άχρηστοι ή στημένοι είναι...

Η ομάδα χάνει τους καλύτερους παίκτες της αντί να δυναμώνει και η χρονιά ξεκινάει σε ένα μήνα...

Παίζουν με τον κόσμο....

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο Παναθηναϊκός παραμένει σταθερός στο σχέδιό του να καταστεί υγιής και βιώσιμος. Η διοίκηση εργάζεται διαρκώς στην κατεύθυνση της δημιουργίας μιας ομάδας νέων σε ηλικία παικτών που θα πλαισιώνονται από κάποιους εμπειρότερους.

Ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν σκόπευε να πωλήσει τον Μάρκους Μπεργκ. Όμως, αυτός για λόγους δικούς του επέλεξε άλλο δρόμο. Παρ όλα αυτά η Π.Α.Ε. είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί για συμβιβαστική λύση αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες που ο Μάρκους έχει προσφέρει στην ομάδα».

Σχόλια