Mήνυμα Δ.Γιαννακόπουλου για το αύριο του Παναθηναϊκού


O Δ.Γιαννακόπουλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα μήνυμα για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού αναφέροντας ότι «Η μονη λυση για α)το μπασκετ να ξαναπαρει ευρωπαικα β)το ποδοσφαιρο να εχει αναλογες επιτυχιες με το παρελθον και γ)τα ερασιτεχνικα αθληματα να ξαναγινουν ανταγωνιστικα ειναι η συσπειρωση ολων των Παναθηναικων δυναμεων(οικονομικων και μη ) και να επανιδρυθει ο συλλογος.»


Με αυτήν την τοποθέτηση και την δημοσίευση της παραπάνω φωτογραφίας κάνει για ακόμη μια φορά πως η θέση του είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα ανέβει επίπεδο ξανά σαν Σύλλογος, εάν μετακομίσει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι εάν αυτό το project με το ΟΑΚΑ σημαίνει την ενεργοποίηση του ακόμη και στην ΠΑΕ ή εάν θα βγει μπροστά άλλο όνομα και θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αύριο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να μπει στην διαδικασία να ανεβάσει κάτι τέτοιο δεν έγινε τυχαία.

Όπως και οι λέξεις "συσπείρωση" και "επανιδρυθεί"...


ΥΓ: Σχετικά με την συσπείρωση, στις 26/4/2011 είχε δηλώσει πως «Για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό βλέπω την οικογένεια Βαρδινογιάννη στο ποδόσφαιρο και την οικογένεια Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ» ... αν αυτό έχει σχέση με το σήμερα, θα το δείξει η "αυτοψία".

Σχόλια