Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Υπόθεση Κλωναρίδη: Παρακάλαγε να τον δώσει το καλοκαίρι, παρακαλά να τον πάρει ένα χρόνο μετά!


Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του αυτές τις μέρες στην προσπάθεια που κάνει, ώστε να πάρει πίσω τον Β.Κλωναρίδη από την Λανς, με την συμφωνία να έχει κλείσει στις 160.000 ευρώ για την παραχώρηση του αλλά τον τρόπο αποπληρωμής να αποτελεί εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.


Συγκεκριμένα, η Γαλλική ομάδα θέλει να λάβει το ποσό μονομιάς, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει να πραγματοποιήσει την πληρωμή σε δόσεις. Οι Ουζουνίδης-Λυμπερόπουλος ποντάρουν πολλά στην παρουσία του παίκτη την νέα σεζόν, οπότε η κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τους Γάλλους θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Η επιστροφή του Κλωναρίδη, ως δανεικός τον χειμώνα, ήταν μια από τις μεταβλητές που βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να βελτιώσει τόσο το αγωνιστικό του πρόσωπο, όσο και την απόδοση του Μ.Μπεργκ. Όμως η περίπτωση του αποτελεί παράλληλα, ένα από τα πιο τρανά παραδείγματατα με τα συνεχή «εγκλήματα» που πραγματοποίησε ο Στραματσόνι με τον Αλαφούζο και πήγα την ομάδα αρκετά πίσω.

Δεν έχει κλείσει χρόνος από την απόφαση του Ιταλού τεχνικού να πουλήσει τον Κλωναρίδη επειδή δεν του έκανε. Μέχρι την τελευταία στιγμή, ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να ξεφορτωθεί τον παίκτη! Και σήμερα...προσπαθεί να τον πάρει και πάνω του βασίζεται ένα μεγάλο μέρος του επιθετικού σχεδιασμού της ομάδας...

Να ναι καλά οι μίζες θα έλεγε ένα κακοπροαίρετο μυαλό...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου