Έρευνα Uefa: Κορυφαία Ελληνική ομάδα στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!


Στο επίσημο εγχειρίδιο του Champions League που εκδίδει η Uefa κάθε χρόνο, ο Παναθηναϊκός βγήκε η πιο πετυχημένη Ελληνική ομάδα στην ιστορία της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, καταλαμβάνοντας την 23η θέση!


Τον συγκεκριμένο οδηγό τον έφερε στην δημοσιότητα το Sdna (έχει ανέβει στο επίσημο Site της Uefa από τις 6/6) και γίνεται αφιέρωμα στους καλύτερους της διοργάνωσης, από το 1955 μέχρι και σήμερα.

Παρά τις κακές Ευρωπαϊκές χρονιές της ομάδας τα τελευταία 7 χρόνια, ο Παναθηναϊκός παραμένει ο καλύτερος εκπρόσωπος της χώρας μας στην Ευρώπη με τα κατορθώματα του μέχρι και σήμερα να μοιάζουν αξεπέραστα για τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός είναι στην 23η θέση της ειδικής κατάταξης της Uefa, ο Ολυμπιακός στην 28η, η Άεκ στην 69η, ο Πάοκ στην 236η και η Λάρισα στην 348η.

Η συγκεκριμένη επίσημη κατάταξη της Uefa είναι ακόμη μια απόδειξη που θυμίζει σε όλους ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ποιες πρέπει να είναι οι βλέψεις του για το μέλλον.


ΥΓ: Αυτό το δημοσίευμα μπορεί να αποτελέσει απάντηση και για όποιον ισχυρίζεται πως ο Παναθηναϊκός θα χαθεί, εάν φύγει ο Χ ή ο Ψ επιχειρηματίας από την ομάδα. Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, με τους τίτλους και της κορυφαίες Ευρωπαϊκές διακρίσεις για την χώρα μας, των εκατομμυρίων οπαδών, που έχει για έδρα την πρωτεύουσα της Ελλάδας.


Σχόλια