Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός που...αδειάζει τον Μπεργκ


Η υπόθεση του Μ.Μπεργκ και η επικείμενη αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μη μπορώντας να συνεχίσει να παριστάνει την ανήξερη, εξέδωσε ανακοίνωση ρίχνοντας το μπαλάκι στον Σουηδό.

Αναλυτικά αναφέρει:


«Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, ούτε γνώριζε τις επαφές του ποδοσφαιριστή με ενδιαφερόμενες ομάδες. Ως γνωστόν με τον Μάρκους υπάρχει εν ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2019. Κατανοούμε την πιθανή επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποκομίσει σε αυτή τη φάση της καριέρας του κάποιο σημαντικό οικονομικό όφελος.

Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες του Μάρκους, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα ικανοποιηθούν οι απόλυτα λογικές απαιτήσεις του συλλόγου. Αν και αυτονόητο, επιθυμούμε να επισημανθεί ότι σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει να συμπορεύεται με τον Μάρκους μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Όμως εάν οικονομικοί, οικογενειακοί και άλλοι λόγοι τον ωθούν σε άλλη επιλογή για την καριέρα του, εμείς θα το σεβαστούμε.

Ο Μάρκους ήταν, είναι και εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού.»


Προφανώς ο Αλαφούζος πήρε στα σοβαρά τις δηλώσεις του Μπεργκ πριν ένα μήνα και έκανε ό,τι έπρεπε για να τον κρατήσει. Πλήρωσε τους συμπαίκτες του, έδωσε όραμα και δυνάμωσε την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου