Έγιναν ξανά φιλαράκια Αλαφούζος και Βαγγέλης


Νέα δεδομένα φαίνεται πως υπάρχουν στην κοσμοθεωρία του Γ.Αλαφούζου και μετά από σημερινά δημοσιεύματα του ΣΚΑΪ, μπορούμε να πούμε με πάσα βεβαιότητα πως οι πρώην συνέταιροι έγιναν ξανά φιλαράκια και Αλαφούζος-Μαρινάκης χαράσουν κοινή πορεία στα πεδία που τους αφορούν.

Ο ΣΚΑΪ παίζει από το μεσημέρι τους διαλόγους που έφερε στην δημοσιότητα το site Unfollow σχετικά με το Noor1 (δείτε έδω τα τι και τα πως αυτού του Site: http://tvxs.gr/news/internet-mme/unfollow-kai-marinakis-enonoyn-tis-dynameis-toys), παίρνει σαφή θέση υπέρ του Β.Μαρινάκη και τονίζει πως γίνεται προσπάθεια να στοχοποιηθεί και να τον μπλέξουν με αυτήν την υπόθεση.

Ο ΣΚΑΪ του Αλαφούζου όλα αυτά, έτσι;

Που στη 1/6/2015, ο Αλαφούζος ανέβαζε το ακόλουθο tweet:









Προφανώς από τότε τα πράγματα σταδιακά άρχισαν να αλλάζουν και οι μεγάλες δυνάμεις ενώθηκαν για άλλους στόχους.

Ο Παναθηναϊκός πλέον χρησιμοποιείται με τον πιο απροκάλυπτο και ξετσίπωτο τρόπο.

Ή για να θέσω πιο κατανοητά, ο Γιάννης Αλαφούζος χρησιμοποιεί με τον πιο απροκάλυπτο και ξετσίπωτο τρόπο τον Παναθηναϊκό.

Έγινε ξανά φίλος με αυτόν που "έστηνε" σε κάθε ευκαιρία μέσα από το κανάλι του και συντάσσεται πλέον μαζί του.

Έβαλε τις προτεραιότητες του και ο κόσμος καλείται να βάλει τις δικές του.

ΥΓ: Τι συμφωνήθηκε στο Πεντελικόν πριν 7 χρόνια; Γιατί ο Βαρδινογιάννης χάρισε τις μετοχές στον Αλαφούζο; Γιατί ο Δ.Γιαννακόπουλος απέσυρε σιωπηρά το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ; Γιατί ο Μαρινάκης πήρε το χρήσμα από τον Τζίγγερ για να μπει στο ΜEGA;

Όλα συσχετίζονται. Όλα...

Σχόλια