Δυστυχώς δεν είναι ανίκανος αλλά ψεύτης!


Ουκ ολίγες φορές, μέσα από αυτόν τον χώρο έχουμε δώσει συγχωροχάρτι στην ανικανότητα του ιδιοκτήτη (;) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να προστατεύσει αποτελεσματικά την ομάδα και να μπορέσουν οι παίκτες να κερδίσουν αυτά που αξίζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παρά τις συνεχόμενες σφαγιαστικές διαιτησίες και την μεροληπτική στάση των αθλητικών οργάνων ΕΠΟ και Super League απέναντι στην ομάδας μας, πιπιλίσαμε την ατάκα πως «αν δεν θέλει το κράτος και η δικαιοσύνη, τι να κάνει ο Αλαφούζος;».


Επιμείναμε να του δίνουμε συγχωροχάρτι γιατί πολεμούσε το σύστημα μέσα από τα ΜΜΕ του και έβγαζε στην φόρα πράγματα που μπορούσαν να ανατρέψουν την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σεβαστήκαμε τα πιστεύω του γιατί από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στον Σύλλογο επαναλάμβανε πως τον ενδιαφέρει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο.

Στις 31/5 παραδέχθηκε δημόσια πως κρίνεται ως αποτυχημένος από την ενασχόληση του με τον Παναθηναϊκό. Ξέχασε να παραδεχτεί όμως πως κρίνεται πλέον και ψεύτης, γιατί στις ίδιες δηλώσεις τόνισε πως θα συνεχίσει να πολεμάει στην διαφθορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η διαφθορά που είναι συνώνυμο με το πρόσωπο του Β.Μαρινάκη. Αυτόν που είχε σαν συνεργάτη προχθές, που έβριζε χθες και που συντάχθηκε ξανά μαζί του σήμερα.

Αν λοιπόν, υπήρχε κόσμος που δικαιολογούσε την ανικανότητα σου να νικήσεις την εγκληματική οργάνωση, τώρα δεν υπάρχει ούτε μισός Παναθηναϊκός που να μην είναι απέναντι σου μετά την απόφαση να γίνεις ξανά φίλος με τον Μαρινάκη.

Kέρδισες τόση ανοχή και τόση πίστωση χρόνου, όσο κανένας άλλος και μαγκιά σου που το κατάφερες. Αλλά τα ψέμματα τελειώσαν...

Σχόλια