Αντικειμενική κωλοτούμπα: Ο Ασπρούλιας θίχτηκε με τα συνθήματα των παικτών του Παναθηναϊκού, όταν δικαιολογούσε τα συνθήματα του Χάκετ!


Σε κωλοτούμπα ολκής υπέπεσε ο γνωστός δημοσιογράφος Θανάσης Ασπρούλιας μέσα από τις τοποθετήσεις στον δημόσιο λογαριασμό του, στο Facebook.

Ξύπνησε αηδιασμένος από τα συνθήματα κατά του Ολυμπιακού που τραγούδησαν χθες οι Έλληνες παίκτες του Συλλόγου στα μπουζούκια και θυμήθηκε την εποχή που στο τιμόνι της ομάδας ήταν οι Παύλος-Θανάσης-Ζοτς και αναρωτήθηκε εάν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο με αυτούς.


Η απάντηση προφανώς και είναι αρνητική, μπορεί όντως να μην είναι η πρέπουσα συμπεριφορά για επαγγελματίες αθλητές, αλλά η ουσία δεν είναι εκεί.

Ο συγκεκριμένος αθλητικογράφος μέσα από τα άρθρα του προσπαθεί να προάγει πολιτισμό και να "αφήνει" ποιοτικά κείμενα στον κόσμο. Όντως, αρκετές φορές κείμενα του αξίζει να διαβαστούν.

Όμως εδώ πέρα υπέπεσε σε γκάφα που προφανώς δεν έγινε εν αγνοία του.

Πριν λίγες μέρες είδαν στο φως της δημοσιότητας βίντεο με τον επίσης μεθυσμένο Χάκετ, αθλητή του Ολυμπιακού, να βρίζει και να φωνάζει συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού. Τότε, ο ίδιος δημοσιογράφος μόνο που...δεν αποθέωσε την ενέργεια του εν λόγω αθλητή.

Δείτε αναλυτικά τις απόψεις του...


Σχόλια