Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Ατομικό με...νόημα για Μολέντο και Βιγιαφάνες;


Μετά το ξεπούλημα του Μ.Μπεργκ, η σημερινή επικαιρότητα για το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε μια ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λίγο περίεργη που δημιουργεί καχυποψίες.

Σε αυτήν έγινε γνωστό ότι οι Ρ.Μολέντο και Λ.Βιγιαφάνες θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα για να υπάρξει πλήρης αποθεραπεία των τραυμάτων τους.


Με την διοίκηση να δείχνει πως δεν έχει την αντοχή να κρατήσει τους πρωτοκλασάτους παίκτες της, την χθεσινή προσφυγή του Χουλτ, την συνάντηση που είχε ο Ουζουνίδης με τον Μολέντο καθώς και τις σειρίνες από ξένες ομάδες που έχουν ακουστεί για τους δύο παίκτες, δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα εάν το ατομικό πρόγραμμα δύο εβδομάδων οφείλεται αποκλειστικά σε ιατρικά θέματα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Λούκας Βιγιαφάνιες υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική στις 14 Μαΐου. Μετά από εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης επανήλθε στα τελευταία δύο παιχνίδια των play offs όπου και αγωνίστηκε με περίδεση. Κατά την περίοδο των διακοπών ο ποδοσφαιριστής είχε περιστασιακό πόνο στην περιοχή του διαστρέμματος, τρέχοντας σε ανώμαλο έδαφος χωρίς περίδεση. Η κλινική εξέταση που του έγινε χθες στο «Γ. Καλαφάτης» και η μαγνητική τομογραφία που υπεβλήθη σήμερα, έδειξαν ικανοποιητική επούλωση στην περιοχή του διαστρέμματος αλλά και μια φλεγμονή στους έξω συνδέσμους. Κατόπιν αυτού το ιατρικό τιμ αποφάσισε ο Βιγιαφάνιες να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν την επανένταξή του στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο στο διάστημα των διακοπών του στη Βραζιλία έκανε επέμβαση στη ρινική κοιλότητα με μοσχεύματα χόνδρου, λόγω του κατάγματος που υπέστη στο τέλος της περασμένης σεζόν. Καθώς βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάρρωσης, υπολογίζεται να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης επί περίπου δύο εβδομάδες, ώσπου να επανέρθει πλήρως η αναπνευστική του λειτουργία. »

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου