Άρρωστος Καλάθης και φύγαμε για εξοχικό!


Ο...κλινήρης Καλάθης πήρε από το χερί τον Παναθηναϊκό και πραγματοποιώντας μια μεγάλη εμφάνιση τελείωσε τον Ολυμπιακό με 71-58 στο ΟΑΚΑ και έστειλε την σειρά των τελικών σε πέμπτο και τελευταίο ματς στο ΣΕΦ.

Κόντρα στα προγνωστικά που θέλανε την ομάδα του Τ.Πασκουάλ να παρουσιάζεται στους τελικούς ως σκορποχώρι, η ομάδα δείχνει να βγάζει όλο και περισσότερο πάθος όσο περνάνε οι τελικοί και με την ψυχή σε ορισμένες περιπτώσεις καλύπτει και αγωνιστικές αδυναμίες της.

Έτσι και σήμερα οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια κάκιστη εμφάνιση και πήρε αυτό που ήθελε από την αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου, φτάνοντας την διαφορά μέχρι και στους 21 πόντους.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και τίποτα άλλο δεν μετράει από το πρωτάθλημα που παίζεται την Κυριακή, όλη η ενέργεια και η συγκέντρωση μας πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτόν τον τελικό.

Την Κυριακή να γίνουν αυτά που πρέπει πριν το ματς, ώστε ο κόσμος να ντοπάρει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται τους παίκτες.

ΠΑΟ ΓΕΡΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!


: Επειδή στον Σύλλογο τρέχει ένα πολύ πιο σοβαρό ζήτημα (των εκλογών), καλό θα ήταν στον Ερασιτέχνη λόγω των ημερών να πάνε -αν γίνεται- την ΓΣ της Κυριακής 1-2 μέρες μετά. Πρέπει η Κυριακή να βρει όλο τον κόσμο ενωμένο για το καλό του τριφυλλιού.

Σχόλια