Αν η διοίκηση δεν κανονίσει όλες τις πληρωμές παικτών μέχρι το τέλος Ιουνίου, τότε o Παναθηναϊκός θα αποκλειστεί από την Ευρώπη!


Σύμφωνα με σημερινό άρθρο του Sdna, αναφέρεται πως εάν η διοίκηση δεν τακτοποιήσει μέχρι τις 30/6 όλες τις πληρωμές ή δεν συμφωνήσει για νέους διακανονισμούς με τους παίκτες που τους οφείλονται λεφτά, τότε η Uefa θα προχωρήσει σε αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την νέα σεζόν!

Αναλυτικά το απόσπασμα:


«Είναι το νούμερο ένα ζήτημα που θεωρητικά απασχολεί αυτή τη στιγμή, καθώς σχετίζεται άμεσα και με την ευρωπαϊκή αδειοδότηση της ομάδας. Η διοίκηση έχει δεσμευτεί ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου, θα γίνουν πληρωμές, κυρίως σε ό,τι αφορά τη δόση Φεβρουαρίου, με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε στάση αναμονής. Σημειώνεται βέβαια πως αυτή είναι και η καταληκτική ημερομηνία για να κατατεθεί ο φάκελος στην UEFA και θα πρέπει να είναι συνεπής στους διακανονισμούς και τις εκκρεμείς υποθέσεις που είχε μέχρι την 31η Μαρτίου 2017, ώστε να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν λαμβάνειν τον Φεβρουάριο και τον Μάιο, δόση που υπάρχει προθεσμία να καλυφθεί ως τις 30/6.

Εδώ όμως πρέπει να υπάρξει η επισήμανση ότι κάποιοι παίκτες έχουν ήδη πληρωθεί τη δόση Φεβρουαρίου, όπως οι Μπεργκ, Μολέδο, αλλά και ο Εμποκού, ενώ δεν αποκλείεται με κάποιους άλλους να υπάρχουν διαφορετικά συμφωνητικά.»

Σχόλια