Τα ΜΜΕ του δημοκρατικού Αλαφούζου δεν άκουσαν και δεν είδαν την Θύρα 13

Πανί σηκώθηκε και για τον Αλέξη Κούγια

Κενά παρουσίασε η ενημέρωση των ΜΜΕ του Γ.Αλαφούζου όσον αφορά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Λάρισα στην Λεωφόρο. Sport Fm, Σκαϊ και Καθημερινή δεν είδαν τα πανό και δεν άκουσαν τα συνθήματα της Θύρας 13 κατά της διοίκησης.


Ειδικά ο Sport Fm που αποτελεί την «ναυαρχίδα» των ΜΜΕ του ιδιοκτήτη (;) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην αθλητική ενημέρωση θεώρησε ότι το κοινό του δεν έπρεπε να διαβάσει για τα συνθήματα κατά του Παναγόπουλου και της Μπαλωμένου, για το πανό με την διοίκηση που απαρτίζεται από λαμόγια και τις φωνές ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια επιχειρηματική μπίζνα.

Ο Γ.Αλαφούζος είναι ο ίδιος άνθρωπος που διαφημίζει την δημοκρατικότητα των ΜΜΕ που κατέχει και αυτός που προστατεύει την αντικειμενική δημοσιογραφία όταν η κουβέντα πάει στον Καρπετόπουλο, τον Περρή, τον Λυριτζή και τον Οικονόμου.

Η αντικειμενική ενημέρωση του Αλαφούζου λοιπόν φτάνει μέχρι εκεί που δεν αναφέρεται το όνομα του. Για τον Παναθηναϊκό ας λένε και ας γράφουν ότι θέλουν..

Η προσπάθεια του να είναι πρώτος περιορίζεται στον Σκαϊ και στα υπόλοιπα ΜΜΕ του. Ο Παναθηναϊκός ας την βγάλει δεύτερος και τρίτος..


ΥΓ: Προφανώς δεν μας κάνει καμία έκπληξη, η εντολή του να μην παίξουν τα συνθήματα και τα πανό. Επιχειρηματίας είναι και ο Παναθηναϊκός στα @@ του. Έτσι πάει με ΚΑΘΕ επιχειρηματία.

Σχόλια