Σχετικά με τις...μπύρες


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία έχει βρει τον άνθρωπο που πέταξε την μπύρα και χτύπησε τον Β.Ίβιτς. Με την ταυτοποίηση του -κυρίως- η διοίκηση της ομάδας θα πρέπει να περάσει στο άλλο στάδιο και να προχωρήσει σε πράξεις για να τιμωρήσει τον άνθρωπο που τιμώρησε την ομάδα.

Κάπου εδώ να ξεκαθαρίσω ότι θεωρώ αστείο, όποιον ισχυρίζεται πως η πιο αποτελεσματική ποινή είναι η απαγόρευση του συγκεκριμένου στα γήπεδα όπου αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός και ζητάει από την διοίκηση να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι αστείο γιατί πολύ απλά δε μπορεί να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο στα Ελληνικά γήπεδα.


Λέγεσαι ας πούμε Γιάννης Παπαδόπουλος και εκδίδει ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πως είσαι πλέον ανεπιθύμητος στην Λεωφόρο. Το περισσότερο που μπορεί να κάνει η διοίκηση είναι να ενημερώσει το σύστημα της και να μην μπορείς να αγοράσεις εισιήριο με τα στοιχεία σου. Αυτό είναι. Μέχρι εκεί.

Γιατί αν θες, ξαναπάς γήπεδο πολύ εύκολα. Βγάζεις εισιτήριο με άλλου τα στοιχεία, περνάς τα τουρνικέ και πίνει ξανά την μπυρίτσα σου στην Λεωφόρο σαν κύριος.

Δεν υπάρχει κανένα γήπεδο που να μπορεί να απαγορεύσει σε κάποιον την είσοδο του σε αυτό. Αυτή είναι η πραγματικότητα, οπότε όσοι ζητάνε κάτι τέτοιο προφανώς δεν έχουν πάει ποτέ τους σε κάποιο Ελληνικό γήπεδο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο συγεκριμένο χρονικό σημείο και με δεδομένο ότι...ήδη τιμωρήθηκε και η ομάδα στερήθηκε την συμμετοχή της στα προκριματικά του Champions League, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να τιμωρήσει τον συγκεκριμένο άνθρωπο, όχι για εκδίκηση, αλλά για παραδειγματισμό. Να βρει με τι τρόπο θα μπορέσει να καταστήσει σαφές σε κάθε Παναθηναϊκό πως είναι ηλίθιο ρε φίλε να προσπαθήσεις να χτυπήσεις έναν αντίπαλο σου και στην τελική κάνεις κακό στην ομάδα σου και καλό στους απέναντι. Να βρει έναν τρόπο τιμωρίας που θα κάνει ξεκάθαρο σε κάθε επίδοξο "χούλιγκαν" πως η ρίψη αντικειμένων δεν είναι Ολυμπιακό άθλημα, τιμωρείται και θα σου δημιουργήσει προβλήματα στην συνέχεια της ζωής σου.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που πέταξε αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο. Ανέκαθεν συνέβαινε. Το ζητούμενο είναι να αντιληφθεί ο καθένας πλέον πως αυτό δεν οδηγεί πουθενά και είναι απίστευτα ηλίθιο να νιώθεις μάγκας με μια τέτοια ενέργεια που δεν θυμίζει σε τίποτα κάτι αρσενικό.

Αυτή η μπύρα στοίχισε στον Παναθηναϊκό 8 βαθμούς, θα στερήσει από την ομάδα τον κόσμο της και το αντίστροφο, θα χαμηλώσει τις Ευρωπαϊκές προσδοκίες για το καλοκαίρι και πιθανότατα θα επηρεάσει την ίδια την ομάδα σε επίπεδο αποχωρήσεων και μεταγραφών.

Για μια μπύρα, ο Παναθηναϊκός τέθηκε εκτός Champions League.

Καταλαβαίνετε όλοι για τι ηλιθιότητα μιλάμε;

Σχόλια