O ΠΑΟ δεν είναι Sport Fm και Σκαϊ

«5 χρόνια υπομονή είστε μόνο λόγια, διοίκηση ανίκανη γεμάτη από λαμόγια»

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκη 2-0 απέναντι στην Λάρισα, τερματίζοντας στην τρίτη θέση και τώρα περιμένει τα play off ώστε να διεκδικήσει το καλύτερο πλασάρισμα για τις προκριματικές φάσεις των Ευρωπαϊκών κυπέλλων. Αυτά όμως λίγη σημασία έχουν για τον κόσμο του Συλλόγου, όπου έστειλε τα μηνύματα του προς την διοίκηση αποδοκιμάζοντας την με έντονο τρόπο.


Η ολοκλήρωση ακόμη μιας αποτυχημένης χρονιάς στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου είναι γεγονός με την ομάδα να πετυχαίνει το απόλυτο τίποτα, γεμίζοντας πίκρα τον κόσμο και κάνοντας βήματα προς τα πίσω. Η Θύρα 13 έστειλε σήμερα μηνύματα προς την διοίκηση, αλλά και τον ίδιο τον Γ.Αλαφούζο με συνθήματα και πανό. Μηνύματα που πιο ξεκάθαρα και απλά δεν θα μπορούσαν να είναι.

Η ανικανότητα όσων έχουν την τύχη να βρίσκονται στην διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνδιασμό με την έλλειψη πλάνου και προοπτικής έχουν οδηγήσει την ομάδα σε ένα τέλμα για ακόμη μια φορά και κανένας πλέον δεν είναι αισιόδοξος για την συνέχεια.

Πέντε χρόνια και αντί να υπάρχει μια πρόοδος, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο ίδιο σημείο από την ημέρα που τον παρέλαβε ο Γ.Αλαφούζος. Δεν κάνει πρωταθλητισμό, είναι ανύπαρκτός στην Ευρώπη, στήνεται σε κάθε σοβαρό ματς από την διαιτησία και τα οικονομικά προβλήματα ακόμη συντηρούνται με δεξιοτεχνικό τρόπο. Ότι πλάνο παρουσίαζε ο ιδιοκτήτης (;) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει πάει περίπατο και η ομάδα έχει καταλήξει να παίζει μπροστά σε συγγενείς και φίλους.

«Ο ΠΑΟ δεν είναι Sport Fm και Σκαϊ» φώναζε ο κόσμος στον εξαφανισμένο Γ.Αλαφούζο που προφανώς είτε δεν μπορεί να κατανοήσει ότι ο Παναθηναϊκός δεν υπάρχει για να συμπληρώνει την τετράδα στο πρωτάθλημα και να διαμαρτύρεται ανούσια για την διαιτησία, είτε δεν θέλει να τον κάνει πρωταθλητή. Από λόγια χορτάσαμε, όπως και από υποσχέσεις. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής και αυτός έχει αποδείξει ότι αυτοί που διοικούν την ΠΑΕ είναι επιεικώς ανίκανοι.

Μπορεί η ανοχή του κόσμου στα μακροπρόθεσμα πλάνα και η υπομονή να μεταφράστηκαν λάθος, αλλά αυτά τελειώσανε. Δεν υπάρχει άλλη πίστωση χρόνου και αυτό σήμερα έγινε ξεκάθαρο. Ο κόσμος θέλει έναν πρωταθλητή Παναθηναϊκό και ο Αλαφούζος δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

Εφόσον λοιπόν ο ίδιος θέλει να συνεχίζει να κρατάει μικρό τον Παναθηναϊκό και δεν λέει να καταλάβει ότι απέτυχε παταγωδώς στα πάντα, η απομάκρυνση του είναι η μόνη λύση. Δεν έχει κανέναν Παναθηναϊκό με το μέρος του και αυτό πλέον φαίνεται τόσο από τους απόντες, όσο και από τους παρόντες της Λεωφόρου.

Καμία καταστροφολογία και κανένα δίλημμα δεν είναι ικανό για να φοβίσει τον πληγωμένο κόσμο. Κανένα χρέος και κανένας Ευρωπαϊκός αποκλεισμός δεν είναι ικανά να σιωπήσουν έναν περήφανο λαό.

Μπορεί ο Γ.Αλαφούζος και αυτοί που του νοίκιασαν (;) την ΠΑΕ να θέλουν να πείσουν τον κόσμο με δηλώσεις και δημοσιεύματα ότι αν δεν είναι αυτοί, ο Παναθηναϊκός των εκατομμυρίων φιλάθλων του θα καταστραφεί, όμως η πραγματικότητα είναι ότι ο Παναθηναϊκός του χρόνου γίνεται 110 ετών και έχει μια ιστορία γεμάτη τίτλους και χρυσές σελίδες. Αν αυτό θέλουν να πλασάρουν είναι δικαίωμα τους, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλοι και την γνωρίζουν πολύ καλά.


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

Σχόλια