Ο Παναθηναϊκός ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσει δικό του υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο και να γίνει ΞΑΝΑ πρωταθλητής σε όλα τα σπορ και πρεσβευτής της Ελλάδας στην Ευρώπη!


Με τον Δ.Γιαννακόπουλο να ανοίγει προ καιρού έναν νέο χορό ενδο-Παναθηναϊκών αντιπαραθέσεων και τον Δ.Μπαλτάκο να μπαίνει σε αυτόν, ο Σύλλογος έχει την ατυχία να εκπληρώνει ξανά, μια συνήθεια που τον έχει «ματώσει» πολλές φορές στο παρελθόν. Από την κόντρα Καλαφάτη-Νικολαϊδη μέχρι την σημερινή μεταξύ Γιαννακόπουλου-Μπαλτάκου, ο Παναθηναϊκός έχει βιώσει ουκ ολίγες κόντρες, που τον κρατούσαν στάσιμο και τον κόσμο του διχασμένο.


Σήμερα λοιπόν βρισκόμαστε σε ακόμη ένα έργο του «Ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ είναι ενιαίος και αδιαίρετος», με τον κόσμο να έχει διαλέξει πλευρές και τον Σύλλογο αντί να προχωράει, να μένει στάσιμος. Κόντρες που δεν έχουν ουσία, εκτός κι αν ο Δ.Γιαννακόπουλος δεν θέλει ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει δικό του αθλητικό κέντρο και προτιμά να γκρεμίσει την Λεωφόρο για να νοικιάσει το ΟΑΚΑ ή ο Δ.Μπαλτάκος προτιμά να μείνει στην προεδρία ρίχνοντας "πόρτα" στα εκατομμύρια που ακούγονται ότι θα μπουν.

Προσωπικά δεν θέλω να πιστεύω ότι ισχύει κάτι από τα δύο.

Η Παναθηναϊκή οικογένεια ΔΕΝ πρέπει να είναι διχασμένη και ΠΡΕΠΕΙ να συνταχθεί κάτω από μια κοινή "ομπρέλα". Να συμφωνήσει στα βασικά που θα κάνουν ξανά το καμάρι της Αθήνας, πρωτοπόρο στην Ελλάδα και πρεσβευτή της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Ποια είναι αυτά;

1. ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΡΟ ΤΗΣ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ, Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΗΓΕΣ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΝΑ "ΦΙΛΕΤΟ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ (ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ), ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ.

2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.


Δύο πολύ απλά πράγματα, όπου κάθε Παναθηναϊκός δε γίνεται να μην συμφωνεί.

Αυτή είναι ουσία και αυτήν πρέπει να κοιτάξουμε. Όλα τα άλλα μόνο προβλήματα δημιουργούν και αφήνουν τον χρόνο να προσπερνάει τον Σύλλογο.

ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΩ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ "ΕΠΩΝΥΜΟ" ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΙΟ "ΑΝΩΝΥΜΟ".


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ!

ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ;

Σχόλια