Εμποκού: «Υπάρχουν οικονομικά θέματα στην ομάδα και με...φρενάρουν»


O Πολ Ζοσέ Εμποκού είναι ένα από τα ονόματα που θα απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, αφού ο Μ.Ουζουνίδης θέλει διακαώς την παραμονή του αλλά η επέκταση του δανεισμού από την Κίεβο μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Ο παίκτης σε δηλώσεις του τόνισε ότι του αρέσει εδώ, αλλά η κατάσταση δεν εξαρτάται από αυτόν και έθιξε ένα ζήτημα το οποίο φαίνεται απασχολούσε την ομάδα πολύ περισσότερο από όσο νομίζαμε. Οι καθυστερήσεις πληρωμών ήταν μόνιμο φαινόμενο την φετινή σεζόν και ο Εμποκού ξεκαθάρισε ότι αυτό είναι κάτι που δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα και φρενάρει τον ίδιο στις σκέψεις του για παραμονή στην Αθήνα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε τις δηλώσεις του και έκανε γνωστό πως την ερχόμενη σεζόν, αυτό το φαινόμενο θα εκλείψει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εμποκού:


 «Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Τόσο σε εμένα, όσο και στην οικογένεια μου. Μας αρέσει πολύ η Ελλάδα και επιπλέον βρίσκομαι σε μια πολύ καλή ομάδα, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Οπότε η συνέχεια δεν εξαρτάται από εμένα. Όπως καταλαβαίνετε, εξαρτάται από την Κιέβο Βερόνα και από διάφορα οικονομικά θέματα. Πληρωμές κλπ.

Θα ήθελα να συνεχίσω, όμως σκέφτομαι μερικές στιγμές ότι υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα, κάποια θέματα πληρωμών, τα οποία όταν τα σκέφτομαι, κάπως με φρενάρουν. Και πάλι λέω ότι δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ θέλω. Όπως είπα, είμαι σε μια καλή ομάδα, με έναν καλό προπονητή, είμαι καλά με τους συμπαίκτες και είμαστε ένα καλό σύνολο.

Όμως ορισμένες φορές, αυτά που συμβαίνουν, με κάνουν να νιώθω ότι είμαστε μόνοι και ότι δεν υπάρχουν από πίσω άνθρωποι, οι οποίοι θα μπορέσουν να μας στηρίξουν. Και βεβαίως θα έλεγα επιπλέον, ότι όλοι θέλουμε να πληρωνόμαστε το μισθό μας. Από τη στιγμή που δουλεύουμε, θα θέλαμε στο τέλος κάθε μήνα να εισπράττουμε τα δεδουλευμένα μας».

Σχόλια