Η βλακεία και η αδικία εξοντώνουν ξανά τον Παναθηναϊκό


Ο Παναθηναϊκός κέρδιζε τον Πάοκ 1-0, με γκολ του Μπεργκ μέχρι το 58' και με αυτό το αποτέλεσμα γινόταν ο πρωτοπόρος των play off αλλά κάπου εκεί ανέλαβαν ξανά δράση η βλακεία που υπάρχει ανάμεσα μας στα γήπεδα και η αδικία που έχει γίνει νόμος και συνήθεια για τον Σύλλογο. Ένας...μάγκας πέταξε ένα κουτάκι μπύρας με σκοπό να πετύχει κάποιον του Πάοκ, πέτυχε τον προπονητή του και ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα.


Το ψυχολογικό άδειασμα που έχουμε υποστεί και είναι αποτέλεσμα όλων αυτών που έχουμε δει τα τελευταία πολλά χρόνια έκανε την εμφάνιση του σήμερα, ενώ λάμβαναν χώρα για ακόμη μια φορά κωμικοτραγικά πράγματα. Ο κόσμος δεν είχε καν την δύναμη να φωνάξει, βλέποντας τον Παναθηναϊκό να χάνει ακόμη ένα παιχνίδι στα χαρτιά. Απλά αποχώρησε βουβός και την επόμενη μέρα θα μάθει τις ποινές με τις οποίες θα ανοίξουν ξανά μεγάλες πληγές στον Σύλλογο.

Μείον 3 βαθμοί φέτος, μείον δύο βαθμούς του χρόνου και ξανά ο Παναθηναϊκός γίνεται έρμαιο στις ορέξεις ενός ηλίθιου και ενός συστήματος που τον έχει γονατίσει.

Αυτός ο "άντρας" που αποφάσισε ότι πρέπει να χτυπήσει έναν αντίπαλο με κάποιο αντικείμενο, φαντάζομαι πως θα νιώθει πιο περήφανος και γεμάτος τώρα που γύρισε στο σπίτι του και έδωσε την ευκαιρία στο σύστημα να οπλίσει το πιστόλι που ήδη μας έχει στοχεύσει ξανά. Αυτός ο "άντρας" δεν διαφέρει σε τίποτα από τον άλλον "άντρα" που πέτυχε τον Αναστασίου στο Καραϊσκάκη και τον "λεβέντη" που χαστούκισε τον Μαυρία στην Κρήτη εν ώρα αγώνα.

Καλά καταλάβατε...όπως ο Παναθηναϊκός έμαθε πως είναι να παίζεις με μείον βαθμούς την νέα χρονιά το 2012, όπως είδε πως είναι να χάνει ντέρμπι που κερδίζει εντός αγωνιστικού χώρου, όπως έμαθε πως είναι να μην ξεκινάει ντέρμπι λόγω μιας φωτοβολίδας, έτσι σήμερα έμαθε πως είναι να χάνει ματς που κερδίζει εντός γηπέδου λόγω μιας μπύρας.

Προφανώς και τα επεισόδια, οι φωτοβολίδες και οι ρίψεις αντικειμένων είναι για τους ηλίθιους και αυτούς που δεν έχουν την δυνατότητα να αντιληφθούν πως έτσι δεν υποστηρίζουν την ομάδα τους, ούτε αντιστέκονται στην αδικία, ΑΛΛΑ για τα επεισόδια, τις φωτοβολίδες και τις ρίψεις αντικειμένων τιμωρείται ΜΟΝΟ ο Παναθηναϊκός με τόσο ωμό τρόπο.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα χάνει στα χαρτιά το τέταρτο ντέρμπι μέσα σε πέντε χρόνια! Πείτε μου που αλλού και πότε έχει γίνει ξανά αυτό. Τόση συνέπεια και τόσο στοχοποίηση δεν πρέπει να έχει υπάρξει ξανά στον Ελληνικό αθλητισμό.

Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε τον Ολυμπιακό, πλέον έχουμε τους θαυμαστές τους από την Θεσσαλονίκη.

Δεν ξέρω αν έχει νόημα να γράψω κάτι άλλο...

Κρίμα για την προσπάθεια του Μ.Ουζουνίδη που σήμερα κάηκε και πιθανότατα όλα αυτά θα τον στείλουν να παίξει στον δεύτερο προκριματικό του Europa. Κρίμα γιατί με τις εμφανίσεις της, η ομάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρώτη θέση και να αφήσει ανοικτό το όνειρο του Champions League.

Σχόλια