Τον τελείωσαν (ξανά) για την μπύρα


Ο Παναθηναϊκός εν τέλει τιμωρήθηκε με την αυστηρότερη ποινή που προβλεπόταν για την μπύρα που χτύπησε τον Β.Ίβιτς στο ματς με τον Πάοκ στην Λεωφόρο. Μηδενισμός στο ματς, αφαίρεση 3 βαθμών στα play off, αφαίρεση δύο βαθμών στο επόμενο πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 41.500 ευρώ πρόστιμο! Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κάνει έφεση και ζήτημα να μας αφαιρέσουν 5.000 ευρώ και καμία αγωνιστική κεκλεισμένων.


Πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία μια ομάδα να τις αφαιρούνται 3 σερί σεζόν βαθμοί, να χάνει αγώνες στα χαρτιά και συνολικά στα τελευταία 6 χρόνια, μόλις μια να έχει πάρει όσους βαθμούς κέρδισε μέσα στο γήπεδο!!

Μόνο στον Παναθηναϊκό αυτά, αφού ντου οπαδών σε παίκτες, αεροβόλα και φωτοβολίδες σε τερματοφύλακες, μαχαίρια οπαδών σε live μετάδοση, φωτοβολίδες εν ώρα αγώνα, καφέδες και νερά σε προπονητές, ξύλο σε φυσούνες και αποδυτήρια δεν τιμωρούνται!

Όχι ότι πλέον μας κάνει εντύπωση, απλά έχει καταντήσει αστείο...

ΥΓ: Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ έχει πάρει καμία "νίκη" στις δικαστικές αίθουσες; Γιατί "το φετινό πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια" του Αλαφούζου, όχι μόνο δεν έγινε πράξη, αλλά συμβαίνει και ακριβώς το αντίθετο.

ΥΓ2: Το παλικάρι με την μπύρα σήμερα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος. Φόβισε τον αντίπαλο και βοήθησε την ομάδα εξοντώνοντας την.

ΥΓ3: Όπως έπρεπε το 12 ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα, όπως έπρεπε το 15 ο Παναθηναϊκός να μην διεκδικήσει το πρωτάθλημα, όπως έπρεπε λίγους μήνες αργότερα ο Παναθηναϊκός να διαλυθεί αγωνιστικά, έτσι και φέτος έπρεπε ο Πάοκ να βγει Champions League. Απλά πράγματα.

Σχόλια