Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Λυμπερόπουλος: «Δώσαμε την ευκαιρία στον Ίβιτς να φύγει από το γήπεδο»


«Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Δεν είδαμε κάτι πρωτόγνωρο. Πριν λίγες μέρες, στον τελικό, σφαζόντουσαν άνθρωποι, αλλά δεν υπήρξε διακοπή. Κατακρίνω τον άνθρωπο. Δώσαμε την ευκαιρία στον κ. Ίβιτς να φύγει από το γήπεδο και να επικαλεστεί σοβαρό τραυματισμό. Ένα παιχνίδι δικό μας, κινδυνεύουμε να το χάσουμε, να χάσουμε βαθμούς. Δεν νομίζω ότι αυτός που πέταξε το κουτάκι μπύρας αγαπάει το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορώ να πω πως τα τελευταία 20 χρόνια αυτά συμβαίνουν πρώτη φορά. Εναντίον του Παναθηναϊκού διακόπηκε το παιχνίδι. Δεν πειράζει, ας είναι πρωτοπόρος ο Παναθηναϊκός και σε αυτό»


Για το αν ο διαιτητής ήθελε να συνεχιστεί το ματς και από τον ΠΑΟΚ ήταν αντίθετοι: 

«Ρωτήστε τους ίδιους. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την προσπάθεια των παιδιών. Δεν κινδυνέψαμε και ενώ παίζαμε με δέκα. Και έρχεται μια φάση, για να πάρει ο αντίπαλος το ματς έξω από το γήπεδο. Δεν θα πω τίποτα για τη διαιτησία. Δεν αντιπροσωπεύει κανέναν από τον Παναθηναϊκό να μιλάει για τη διαιτησία. Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν. Με στεναχωρεί που θα παίξουμε τα ματς κεκλεισμένων και θα τιμωρηθούμε και για του χρόνου. Γιατί; Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί»!

Για τον τραυματισμό του Ίβιτς:

 «Επιτρέψτε μου να πω ότι έχουν γίνει πάρα πολλά τέτοια περιστατικά. Ο Βλάνταν, επειδή υπήρξε και συμπαίκτης μου, έχει παίξει σε άγριες συνθήκες. Γνωρίζοντας τι παιδί και τις άντρας είναι, έφυγε πολύ εύκολα. Κατακρίνω αυτό που έγινε και μακάρι να μην έχει τίποτα. Δεν νομίζω, όμως, πως έχει κάτι σοβαρό»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου