Μπεργκ: «Θέλω να μείνω αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάει στην κορυφή και η διοίκηση μπορεί να μειώσει το μπάτζετ»


Ο Μ.Μπεργκ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι σε συνέντευξη του στην Nova. Ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος έριξε το μπαλάκι στην διοίκηση και τόνισε πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από την διάθεση της και αν έχει σκοπό να ενισχύσει η όχι την ομάδα.

Οι δηλώσεις του Σουηδού αποκτούν μεγαλύτερη σημασία, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι η πρώτη φορά τον τελευταίο καιρό, που δεν δηλώνει σίγουρος για την παραμονή του.

Αναλυτικά δήλωσε:


«Θα συγκεντρωθώ στα play off τώρα και μετά θα δούμε. Τι θέλει η ομάδα, πως θα είναι η κατάσταση στον σύλλογο, αν θα βάλουν κάποια χρήματα για να δυναμώσει το ρόστερ. Εγώ θέλω να είμαι εδώ και στην ομάδα είμαι συγκεντρωμένος τώρα. Έχουμε καλή ομάδα, όμως, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάει στην κορυφή. Βλέπουμε κάποιες ομάδες να βάζουν χρήματα, ακούω πως στον Παναθηναϊκό μπορεί να μειωθεί το μπάτζετ. Σίγουρα θέλω να είμαι μέρος της προσπάθειας που κάνει ο Παναθηναϊκός, θα δούμε τι θα γίνει».


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του παίκτη, σχολιάζοντας πως:

 «Ο Παναθηναϊκός θα έχει τη νέα σεζόν την ομάδα που επιθυμεί ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης σε συνεργασία με τον Γιάννη Αλαφούζο»

Σχόλια