Αναβλήθηκαν για τις 4 Ιουνίου οι εκλογές του Ερασιτέχνη


Δεν υπήρξε απαρτία στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και οι εκλογές για την νέα διοίκηση του Συλλόγου, όσο και η ψήφιση για την συμφωνία που υπήρξε μεταξύ της απερχόμενης διοίκησης του Ερασιτέχνη και της κυβέρνησης, θα γίνουν στις 4 Ιουνίου.

Επίσης θα συσταθεί επιτροπή ατόμων, ύστερα από πρόταση του Συνδέσμου του Γκύζη, που θα έρθουν σε επαφή με τον Δ.Γιαννακόπουλο και ο Δ.Μπαλτάκος παραιτήθηκε από πρόεδρος του Ερασιτέχνη.


Αυτά που ειπώθηκαν και ο τρόπος που ειπώθηκαν αποτελούν αφορμή για σκέψη, σχετικά με πάρα πολλά πράγματα γύρω από τον Σύλλογο. Αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι το καλό του Συλλόγου και όχι οι προσωπικές κόντρες, ούτε οι προσωπικές απόψεις του καθενός.

Ας είναι η 4η του Ιούνη, η αρχή του τέλους της εσωστρέφειας και η επιστροφή του Συλλόγου στις αγωνιστικές επιτυχίες. Το τριφύλλι ματώνει και δεν αντέχει άλλα ξεκατινιάσματα...

ΥΓ: Το γηπεδικό είναι το νούμερο ένα ζήτημα του Συλλόγου. Όχι τώρα. Ανέκαθεν ήταν, αλλά ακόμη να το συνειδητοποιήσουμε.

ΥΓ2: Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος έχει υποστεί εθελούσια και βίαιη αλλαγή νοοτροπίας. Δυστυχώς, η σωστή κουλτούρα που άρχισε να διαμορφώνεται στα τέλη των 90's και γαλούχησε μια ολόκληρη γενιά, πλέον δεν υφίσταται. Έτσι είναι η ζωή. Τα πάντα κάνουν κύκλους. Ας ελπίσουμε να μην διαρκέσουν πολύ.

ΥΓ3: Τα πιο βασικά από όσα ειπώθηκαν:

Για το γήπεδο στο Γουδή: 

«Η συμφωνία που υπογράψαμε είναι δεσμευτική μόνο αν την εγκρίνει η ΓΣ. Εγώ ως Δημήτρης Μπαλτάκος δεν έχω δεσμεύσει σε κάτι τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία που υπογράψαμε δείχνει τον οδικό χάρτη μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου. Εγώ πιστεύω ότι είναι εφικτό, σήμερα είναι η τελευταία μέρα που εκπροσωπώ τον σύλλογο. Από την στιγμή που μας κάλεσε ο κ. Τσίπρας είχαμε την υποχρέωση να πάμε. Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει, το αν είναι υλοποιήσιμο. Είναι ένας ισχυρός νόμος που διέπει τις παραμέτρους που αν αλλάξει ενδεχομένως να μπορεί να χτιστεί γήπεδο στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή αν κάποιος άλλος μπορούσε να βάλει 100 εκατ. ευρώ και να πει χτίζω εγκαταστάσεις στον Βοτανικό πέφτει η Λεωφόρος. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να σταματήσουμε τη διπλή ανάπλαση. Τη νομοθετική πρωτοβουλία στη χώρα δεν την έχω εγώ. Την έχει η Κυβέρνηση και από εκείνην ξεκίνησε το ζήτημα της κατασκευής του γηπέδου.Από τις πληροφορίες που έχω η υπόθεση των έργων στη Λεωφόρο έχει κολλήσει στην Πολεοδομία.Είναι θλιβερό για τον σύλλογο να πρέπει ο κόσμος να πειστεί ότι πρέπει να γίνει γήπεδο στο Γουδή, ειλικρινά με ξεπερνά αυτό το πράγμα».

Για την κατάσταση στον Ερασιτέχνη και τα χρέη:

«Για την κατάσταση του Ερασιτέχνη αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι πρέπει να έρθει κάποιος να βάλει τα λεφτά που χρειάζονται και εμείς δεν έχουμε. Τι να κάνουμε; Να απολογηθούμε για τα χρήματα που δεν έχουμε; Ο στόχος των ανθρώπων που ανέλαβαν ήταν να σωθεί ο σύλλογος. Δεν μπορούμε να βάλουμε καθόλου λεφτά. Το 2009 που έφυγε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο σύλλογος ήταν καθαρός. Τα χρέη από μηδενικό νούμερο πήγαν στα 3 εκατ. ευρώ κατά τη διοίκηση του κ. Κίτσιου».

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: 

«Την ίδια μέρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε ότι θέλει να μπει εμείς είπαμε ότι φεύγουμε την επόμενη μέρα. Έλαβα μία γραπτή επιστολή με ένα χρονοδιάγραμμα. Αν εγώ την επόμενη ημέρα έλεγα παραιτούμαι στην πράξη θα σήμαινε ότι μέσα σε 15 μέρες θα έπρεπε να γίνουν εκλογές. Άρα θα ήταν σαν να κορόιδευα τον άνθρωπο που θέλει να μπει αφού είχε ζητήσει χρονικό διάστημα».

Σχόλια