Ανακοίνωση Ντόκεν υπέρ Γιαννακόπουλου για Ερασιτέχνη



«Νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για τα όσα διαδραματίζονται αυτό τον καιρό γύρω από τον Ερασιτέχνη.

Τα δεδομένα είναι απλά αυτή τη στιγμή και αν κάνω κάπου λάθος ας το κρίνει ο κόσμος, αν και πιστεύω ότι κάθε σκεπτόμενος Παναθηναϊκός θα συμφωνήσει.

Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Μπαλτάκος είπε ουσιαστικά ότι θα τρέξει το θέμα για το γήπεδο στο Γουδί,  όσο πάει μέχρι τέλους. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει χρήματα για την αποπληρωμή των χρεών , ούτε και για τα τμήματα,  τα οποία θα συντηρηθούν από τις χορηγίες.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Γιαννακόπουλος λέει ξεκάθαρα ότι θέλει να πάρει τον Ερασιτέχνη να αποπληρώσει το χρέος, να κάνει τα τμήματα και πάλι ανταγωνιστικά και παράλληλα είναι υπέρμαχος με το γήπεδο στο Γουδί εφόσον είναι εφικτό.


Σαν σκεπτόμενος και Παναθηναϊκός (ούτως ή άλλως πάνε μαζί αυτά) δεν μπορώ να διαλέξω τη λύση να είμαι με έναν Ερασιτέχνη που τα τμήματα απλά συντηρούνται και οι ακατανόμαστοι απέναντι να σηκώνουν κούπες, από τη στιγμή που υπάρχει πλέον υπαρκτό ενδιαφέρον από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ανοιχτά δίχως να έχω να κερδίσω τίποτα  βγαίνω και λέω ότι είμαι υπέρ του κ. Γιαννακόπουλου και τον στηρίζω να πάρει τον Ερασιτέχνη να δούμε επιτέλους χαρά στα τμήματα του και να κυνηγήσει το όραμα για γήπεδο στο Γουδή ή όπου άλλου δεν προσβάλλει την παναθηναϊκή ιστορία μας.

Η Θύρα 13 είναι για τη… Θύρα 13 και ο κόσμος της που ασχολήθηκε ή ασχολείται με τον Ερασιτέχνη πρέπει να ασχολείται μόνο  με τη Θύρα 13  εφόσον  βρέθηκε ένας άνθρωπος να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Βέβαια πρέπει να πω ότι  υπήρξαν παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους για τον Ερασιτέχνη κ αξίζουν συγχαρητήρια για όλο αυτό το διάστημα.

Ήρθε η ώρα πλέον  να επιστρέψουν όλοι μαζί  και πάλι στο πέταλο και να ασχοληθούν με τη Θύρα 13  .

Αν η Θύρα 13 ήταν ενωμένη δεν θα είχε να φοβηθεί κανέναν . Μια ζωή μας έτρωγε η διχόνοια και
ήμασταν πρώτοι. Σκεφτείτε χωρίς τη διχόνοια πόσο δυνατοί θα είμαστε.  Μόνο ενωμένοι γράφουμε ιστορία»

ΝΤΟΚΕΝ

Σχόλια