Αλαφούζος: «Αποφασισμένος να παλέψω ως το τέλος»


Ο Γ.Αλαφούζος τοποθετήθηκε σε σχόλιο φίλου του στο twitter και ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να πολεμάει από τον Παναθηναϊκό. Μπορεί οι φήμες που υπήρχαν και διέδιδε και ο ίδιος να μιλούσαν για ειλημμένη απόφαση του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όμως φαίνεται πως δεν θέλει ή δεν μπορεί να βάλει τίτλους τέλους.

Συγκεκριμένα η αρχική τοποθέτηση έλεγε,


«Κανένα νέο για τα επεισόδια και τα μαχαιρώματα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών για τα playoffs και την επόμενη σεζόν, για τον οπαδό του που πέταξε κουτάκι μπύρας. Ως ιστορικός είμαι σκεπτικός απέναντι στις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτοί που κινούν τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλουν να καταστρέψουν τον Παναθηναϊκό».

και βρήκε απάντηση από τον Γ.Αλαφούζο, ο οποίος σχολίασε:

«Αλλά θα αποτύχουν. Η ύβρις και οι Θεοί τους βλέπουν. Αποφασισμένος να πολεμήσω ως το τέλος».

Μόνο που ο πόλεμος χρειάζεται και εφόδια...εμείς στρατός του Γ.Αλαφούζου δεν είμαστε. Τον Παναθηναϊκό θέλουμε να βλέπουμε πρώτο και όποιος πηγαίνει προς αυτήν την κατεύθυνση είμαστε μαζί του. Όποιος δεν μπορεί όχι...και ο Γ.Αλαφούζος καλό θα είναι να γνωρίζει πως πλέον έχει χάσει την στήριξη πολύ μεγάλης μερίδας του κόσμου.

Δεν πολεμάς κανένα σύστημα όταν σε κάθε δικαστική αίθουσα χάνεις, όταν κάθε χρόνο τα άτομα που επιλέγεις να διοικούν την ΠΑΕ είναι στις πράξεις λίγα...

Δεν έχεις καμία προοπτική για την ομάδα, όταν προαναγγέλεις εδώ και μήνες ότι δεν θα δώσεις λεφτά για τις μεταγραφές, σε έναν προπονητή που απέδειξε ότι αξίζει να του προσφέρεις έναν νορμάλ προγραμματισμό.


: Τα ίδια έλεγε και πριν από 5 χρόνια. Απλώς τότε μας έκλεβε ο Μαρινάκης παιχνίδια και τώρα κατάφερε να μας κλέβει ο Σαββίδης. Ποιος να τον εμπιστευτεί πως θα καταφέρει κάτι;

Σχόλια