Tετέλεσται


Ο Παναθηναϊκός έχασε και το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι με 75-80 και πλέον η Φενερμπαχτσέ είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση της στο Final 4. Από την άλλη η ομάδα μας κυνηγάει ένα θαύμα, το οποίο με τις εμφανίσεις της δεν δείχνει να μπορεί να το πετύχει. Δεν δόθηκε καίριο φάουλ στο τέλος σε διεκδίκηση επιθετικού ριμπάουντ από τον Σίνγκλεντον και ενώ βρισκόμασταν ένα πόντο πίσω.



Μπορεί ο κόσμος του Συλλόγου να εξαφάνισε γρήγορα τα εισιτήρια των δύο πρώτων προημιτελικών και το ΟΑΚΑ την Τρίτη να είχε κατακλυστεί από μια υπέρμετρη αισιοδοξία, όμως η ομάδα του Τ.Πασκουάλ δεν δικαίωσε όσους πίστευαν σε αυτήν και μέσα σε 3 μέρες κατάφερε να χάσει στην έδρα της περισσότερες φορές από όσες όλη την σεζόν.

Σήμερα το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο, η ομάδα δεν είχε το νεκρό διάστημα που την σκότωσε στο πρώτο παιχνίδι, όμως και πάλι δεν έβγαλε στο παρκέ την φρεσκάδα και την ενέργεια που έβγαζε στα τελευταία εντός έδρας Ευρωπαϊκά. Μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο για περίπου πέντε λεπτά και όταν μπήκε η "Αμερικάνικη" πεντάδα, ανεβάσαμε στροφές, βγάζαμε άμυνες και παίζαμε πιο ψυχωμένα αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να ξεφύγουμε στο σκορ. Σε συνδιασμό με τους Μπογκντάνοβιτς και Ούντοχ που έκαναν ό,τι ήθελαν στο καλάθι μας, το παιχνίδι κατέληξε ξανά στους Τούρκους.

Στο τέλος δεν δόθηκε ένα πεντακάθαρο φάουλ στον Σίνγκλεντον, που θα τον έστελνε στις βολές αλλά και στην τελευταία μας απόπειρα για να στείλουμε το ματς στην παράταση ο 29 έχασε την μπάλα από τα χέρια του και το ΟΑΚΑ πάγωσε.

Μακάρι να πάμε στην Τουρκία, να πάρουμε δύο διπλά και να φέρουμε την σειρά πίσω στην Αθήνα, αλλά τα μέχρι τώρα παιχνίδια δεν μου δίνουν το δικαίωμα να το πιστεύω, αφού οι Τούρκοι είναι καλύτερη ομάδα. Στα σημαντικά ματς κατέβηκαν πιο έτοιμοι από εμάς.

Τα πράγματα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί ούτε φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω και να προκριθεί στο Final 4.

Το τρίτο ματς είναι προγραμματισμένο για την άλλη Τρίτη.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 43-45, 59-63, 75-80.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 14 (1), Νίκολς, Ρίβερς 8 (2), Τζέιμς 22 (3), Φώτσης 3 (1), Παππάς 5 (1), Φελντέιν, Γκιστ 6, Noύμερο29 13 (1), Καλάθης 4

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ομπράντοβιτς): Ούντο 22, Άντιτς 8 (1), Μπογκντάνοβιτς 25 (5), Σλούκας 5 (1), Βέσελι 2, Κάλινιτς 7 (1), Ντίξον 14 (3), Ντατόμε 2

Σχόλια