Επιστρέφει...γενικώς


Νέα δημοσιεύματα στον τύπο παρουσιάζουν ως ειλημμένη την απόφαση του Γ.Αλαφούζου να γυρίσει η πρώτη ομάδα (μαζί με τις ακαδημίες) στο προπονητικό κέντρο της Παιανιάς και κάνουν λόγο για μετακόμιση ακόμη και πριν τα play off του πρωταθλήματος.

Το συγκεκριμένο θέμα είχε αναδειχθεί αρχικά τον περασμένο Οκτώβρη, όταν διαπιστώθηκε πως δεν είναι δυνατές οι επεκτάσεις στο Κορωπί και είχε επανέλθει στο προσκήνιο πριν ένα μήνα, συνδεόμενο με τις συνεχείς παρουσίες του Γιώργου Βαρδινογιάννη στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Τότε η ΠΑΕ είχε διαψεύσει κατηγορηματικά την συγκεκριμένη είδηση, αλλά απότι φαίνεται αυτό έγινε μόνο για να μην χαλάσουν οι διαπραγματεύσεις.

Ποια είναι λοιπόν τα δεδομένα τώρα:


1. Ο Παναθηναϊκός θα πάει όλες τις ομάδες του πίσω στην Παιανία.

2. Το Κορωπί θα γίνει το προπονητικό κέντρο της Εθνικής ή του Απόλλων Σμύρνης.

3.Η ΠΑΕ πληρώνει 120.000 ευρώ συν τα λειτουργικά έξοδα για την χρήση της Παιανίας από τις ακαδημίες. Αν επιστρέψει η πρώτη ομάδα, οι διαπραγματεύσεις κινούνται γύρω από την απόφαση να πληρώνεται ένα μεγαλύτερο ενοίκιο, αλλά τα λειτουργικά να καλύπτονται από τον Γ.Βαρδινογιάννη.

4. Η διανυκτέρευση που δεν της προσφέρει το Κορωπί στοιχίζει ετησίως στην ομάδα, ένα ποσό γύρω στις 250.000 ευρώ.

5. Η Παιανία είναι πολύ ανώτερο σαν προπονητικό κέντρο από το Κορωπί και δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Αυτό προφανώς θα κάνει μεγάλο καλό στην ομάδα.

Ποιες είναι οι φήμες:

1. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη ποτέ δεν έφυγε από τον Παναθηναϊκό.

2. Ο γιος του Γιώργου Βαρδινογιάννη θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα και θα βγει μπροστά το καλοκαίρι.

Ποια είναι τα ερωτηματικά:

1. Με ποια προοπτική αγοράστηκε ένα προπονητικό κέντρο που δεν είχε, όπως φάνηκε, καμία προοπτική.


: Ο χρόνος κυλάει αναγκαστικά προς τα μπροστά. Όσο περνάει, τόσο θα βρίσκουμε απαντήσεις στα "μυστήρια" που ξεκίνησαν από την αρχή του τέλους της πολυμετοχικότητας και μετά. Για όλα τα τμήματα του Συλλόγου και για όλα τα πρόσωπα. Δεν θα βρίσκουν, μόνο όσοι δεν θέλουν.

Σχόλια