Επιστολή αναγνωστών προς τον Δ.Γιαννακόπουλο

TO ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.
ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ BLOG.


Αγαπητέ Δημήτρη,

Είμαστε μια παρέα Παναθηναϊκών και αποφασίσαμε να σου γράψουμε μια μικρή επιστολή μήπως και σε βοηθήσουμε να καταλάβεις πώς νιώθουν οι απλοί οπαδοί της ομάδας από χθες.

Θα είμαστε πολύ σύντομοι και περιεκτικοί. Αρχικά πρέπει να σου πούμε ότι αγαπάμε την ομάδα, ασχολούμαστε μαζί της και την στηρίζουμε στις χαρές και τις λύπες.


Σε ό,τι έχει να κάνει με την απόφασή σου να γυρίσουν οι παίχτες μας από την Τουρκία με πούλμαν τα πράγματα είναι απλά. Μας τρέλανες τελείως! Δυστυχώς όμως με την αρνητική έννοια και μόνο.

Εάν θεωρήσουμε ότι η μικρή παρέα μας είναι μια μικρογραφία του κόσμου του Παναθηναϊκού, τότε σίγουρα τον έχεις διχάσει από την στιγμή που ανέλαβες. Άλλοι σε βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, χρεώνοντάς σου ίσως πιο πολλά από όσα πρέπει. Άλλοι σε στηρίζουν επειδή γουστάρουν τον χαρακτήρα σου και άλλοι απλά σέβονται το όνομα που κουβαλάς.

Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια που ξεχνάς. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έμαθε να βλέπει μπάσκετ. Επίσης απέκτησε επίπεδο με πράξεις και όχι με λόγια. Σε αυτό έχει βοηθήσει και η οικογένεια σου αλλά και οι εμβληματικές φυσιογνωμίες των Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδη.

Μετά την χθεσινή σου απόφαση, νομίζουμε πως πάρα πολλοί Παναθηναϊκοί θα σου γυρίσουν την πλάτη. Διότι μάθαμε να χάνουμε όταν παίζουμε χειρότερα. Μάθαμε να σεβόμαστε τους αντιπάλους και καταλάβαμε πόσο σημαντική είναι η υπομονή στο να χτίσεις μια ομάδα.

Δεν έχεις δείξει ιδιαίτερη συνέπεια στο να πρεσβέυεις αυτά τα ιδανικά, τα οποία ακολουθεί η γενιά μπασκετικων Παναθηναϊκών που γαλουχήθηκε τα τελευταία 20 χρόνια. Εσύ βάζεις τα φράγκα, αγαπάς τον Παναθηναϊκό ίσως περισσότερο από όλους μας και έχεις το κουμάντο. Απόλυτα κατανοήτο.

Απλά από εδώ και μπρος, μην περιμένεις καμία στήριξη. Από εδώ και μπρος δεν έχεις να λύσεις ένα εσωτερικό πρόβλημα με τον οργανωμένο κόσμο του Παναθηναϊκού. Αυτή τη φορά η ρήξη είναι με τον απλό μπασκετικό Παναθηναϊκό, που έμαθε να στηρίζει την ομάδα, έμαθε συστήματα, έμαθε να συμπεριφέρεται και να έχει κουλτούρα που συναντάς μόνο σε ευρωπαϊκές χώρες. Αυτοί θα σου γυρίσουν την πλάτη και να θυμάσαι πως κάποια λάθη δεν διορθώνονται.

Καλή τύχη

Αποστόλης
Γιώργος
Ανάργυρος
Νάσος
Αντώνης
Νίκος

Σχόλια