Έπεσε άδοξα


Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε ούτε στο τρίτο ματς να πάρει μια νίκη και αποκλείστηκε 0-3 στα ημιτελικά του πρωταθλήματος από τον καλύτερο Πάοκ και για ακόμη μια χρονιά, το τμήμα κλείνει άδοξα την σεζόν.

Αν και το βόλεϊ αντρών αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του Συλλόγου με την πορεία του, ο προημιτελικός Κυπέλλου με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο ήταν ο πλέον καθοριστικός. Η ομάδα άδειασε μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό και αυτό φάνηκε και λίγες μέρες αργότερα όπου πάλι στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο έχασε και την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τώρα, τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής, αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα συμβεί στα του Ερασιτέχνη. Αν πέσουν λεφτά στο τμήμα, τότε θα γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Αν όχι, τότε θα ελπίζουμε σε θαύματα και αναλαμπές. Απλά πράγματα.

Ο Ανδρεόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τα 3 χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο, με βάση τα εφόδια που του δίνονται και είναι κρίμα να μην έχει την ευκαιρία να διαχειριστεί ένα μεγαλύτερο μπάτζετ.

Τέλος πάντων...


ΥΓ: Κερκιδάρα σήμερα στο κλειστό και ειδικά στο τρίτο σετ. Έτσι πρέπει να τραγουδιέται το "Εγώ θα σ'αγαπώ και μη σε νοιάζει". Περήφανα και δυνατά!

Σχόλια