Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

T.Mπαλτάκος: «Έχω διαφορετική αντίληψη με αυτούς που διοικούν την ΠΑΕ»


Tην θέση του με την διοίκηση της ΠΑΕ διαχώρισε ο ένας εκ των αντιπροέδρων της ομάδας, Τάκης Μπαλτάκος, τονίζοντας πως στον Παναθηναϊκό δεν ταιριάζει η συνεχής διαμαρτυρία και πως με αυτόν τον τρόπο ποτέ δεν θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μια άποψη που είχε εκφράσει επίσης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη -και γιος του- πριν λίγους μήνες.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ALPHA, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σενάρια αποχώρησής του και στον τρόπο λειτουργίας των «πρασίνων»:


- Έχω μάθει ότι είστε αντιπρόεδρος στον Παναθηναϊκό;

"Ναι, στην ΠΑΕ".

- Αλλά ακούω ότι μάλλον θα φύγετε. Το διαβάζω στις πολιτικές εφημερίδες, για αυτό...

"Το ξέρω, το ξέρω. Το διαβάσατε στα “Παραπολιτικά”".

- Ναι...

"Το έβαλε στην πρώτη σελίδα, προχτές. Κοιτάξτε, οπωσδήποτε, έχω μία διαφορά αντιλήψεως σε σχέση με τους ανθρώπους που τώρα διοικούν την ΠΑΕ. Διότι εγώ έχω ανδρωθεί αθλητικά και παραγοντικά στην πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που έχει έξι ευρωπαϊκά. Υπάρχουν αντιλήψεις, δόγματα και τάσεις τις οποίες δεν μπορώ, ούτε να τις ξεχάσω, ούτε να αλλάξω γραμμή και να δω τον Παναθηναϊκό σαν κάτι λιγότερο".

- Ποια είναι η αντίληψη που δεν σας βρίσκει σύμφωνο;

"Θα πω κάτι το οποίο έχω πει και δημόσια. Εγώ δεν πιστεύω ότι ούτε σκόπιμο είναι, αλλά ούτε και ταιριάζει στον Παναθηναϊκό να διαμαρτύρεται για οτιδήποτε. Δεν είναι σωστό και δεν κερδίζεις ποτέ τίποτα, όταν διαμαρτύρεσαι ας πούμε, για τη διαιτησία, ότι έχω μία άσχημη διαιτησία, διότι ο κόσμος...".

- Λένε κάποιοι πιο ειδικοί ότι αυτή είναι η κλασική ένσταση στην Ελλάδα, ότι για όλα φταίει ο διαιτητής...

"Η κλασική. Αυτό όμως τι γίνεται; Όταν λες ότι φταίει ο διαιτητής, πάει να πει ότι δεν φταίνε οι παίκτες, δεν φταίει ο προπονητής και δεν φταίει η διοίκηση. Αυτή είναι μία στάση που μπορεί να σε βγάλει για μία Κυριακή. Δεν μπορεί να σε βγάλει για μακρό χρονικό διάστημα και δεν μπορεί να σε οδηγήσει στην πρώτη θέση. Αυτός που δικαιούται την πρώτη θέση, δεν διαμαρτύρεται ποτέ για τίποτα, αλλά δημιουργεί τέτοιες συνθήκες ώστε να διαμαρτύρονται οι αντίπαλοι του".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου