Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Παναθηναϊκός: «Να προστατέψουμε το σπίτι μας και να κερδίσουμε την ομάδα που κλέβει τα παιδιά της»


Ανακοίνωση για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό εξέδωσε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι ο κόσμος να προστατέψει την ομάδα και το σπίτι του Συλλόγου.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως κάθε φορά που το σύστημα τιμωρεί την ΠΑΕ για τα ματς με τον Ολυμπιακό, οι ποινές βαραίνουν αρκετά τον ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ενόψει του αγώνα ποδοσφαίρου κόντρα στον ΟΣΦΠ την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 για την 25η αγωνιστική της Super League, θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή των φιλάθλων της ομάδας μας που θα δώσουν το «παρών» στο «Απ. Νικολαΐδης» ως προς τα  εξής:

1. Όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του εν λόγω αγώνα και με αφορμή τις συντονισμένες προκλήσεις που έχει δεχτεί ο Σύλλογός μας στο παρελθόν, τονίζουμε ότι ΔΕΝ πρέπει κανένας να πέσει στην παγίδα και με οποιοδήποτε τρόπο να αποτρέψει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

2. Οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε το σπίτι μας και να κρατήσουμε μακριά όσους εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα, είτε επιχειρώντας να παρεισφρήσουν  στις τάξεις των οπαδών μας, είτε με προσχεδιασμένους θεατρινισμούς εντός του αγωνιστικού χώρου που έχουν ως σκοπό την επαγγελματική υλοποίηση προβοκατόρικων ενεργειών.

3. Τέλος, ζητούμε από την Ελληνική Αστυνομία να λειτουργήσει με γνώμονα το δημόσιον συμφέρον. Αφενός να προστατεύσει τις αποστολές των δύο ομάδων, αφετέρου όμως να λάβει υπόψιν της και τις χιλιάδες των οικογενειών που θα έρθουν με σκοπό την παρακολούθηση του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Την Κυριακή παίζουμε για να κερδίσουμε καθαρά την ομάδα που ομολογεί πως κερδίζει με οποιονδήποτε τρόπο - και δεν ντρέπεται να κλέψει ακόμα και τα παιδιά της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου