ΟΑΚΑ: Η πιο δυνατή έδρα στην Ευρώπη


Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Παρασκευή το βράδυ την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη για τους δικούς τους λόγους. Η ομάδα του Τ.Πασκουάλ για την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά και αυτή του Δ.Ιτούδη για την κατάληψη της πρώτης θέσης.


Ο αγώνας...υψίστης σημασίας θα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό, το ΟΑΚΑ. Η φετινή πορεία έχει στιγματιστεί από τον "εθισμό" του στο ΟΑΚΑ και οφείλει να επιβεβαιώσει αυτήν την εξάρτηση για μια τελευταία φορά στην κανονική διάρκεια. Ο Παναθηναϊκός με μόλις τέσσερις εκτός έδρας νίκες χρωστάει τα πάντα στο "κάστρο" του, στο οποίο δεν χάνει με τίποτα.

Μία ήττα από τον Ολυμπιακό και αυτή στα τελευταία δευτερόλεπτα. Όποια ομάδα επισκέπτεται το ΟΑΚΑ λυγίζει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Και όσο απόλυτο ακούγεται, τόσο φυσιολογικό είναι από την άλλη, αφού μιλάμε για την πιο δυνατή έδρα στην Ευρώπη την φετινή σεζόν, μαζί με εκείνες της Ρεάλ και της ΤΣΣΚΑ. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε πως Ισπανοί και Ρώσοι έχουν τα δύο πιο μεγάλα μπάτζετ στην Ευρώπη (υπερδιπλάσια του Παναθηναϊκού) τότε είναι εύκολα κατανοητό, πόσο μεγαλύτερη δυναμική έχει το ΟΑΚΑ από τις Wizink Center Arena και Megasport Arena.

Σχόλια