Δ.Μπαλτάκος: «Αν θέλει ο Γιαννακόπουλος τον Ερασιτέχνη, παραιτούμαστε»


Απόλυτος εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον Sport Fm ο Δημήτρης Μπαλτάκος σχετικά με το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για τις 1.000 αιτήσεις που του ζητήθηκαν σήμερα:

«Πραγματικά ήρθε ένας κύριος στα γραφεία του Ερασιτέχνη και ζήτησε χίλιες αιτήσεις, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω ασφαλώς ποιος τον έστειλε. Για πρακτικούς λόγους βέβαια δεν μπορούν να του δοθούν τόσες πολλές, ενώ δεν γνώριζε μάλλον ότι είναι πιο απλό να μπεις στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού και να εγγραφείς μέλος από εκεί. Να αναφέρω όμως ότι δεν υποννοώ σε καμία περίπτωση ότι είναι άνθρωπος του κ. Γιαννακόπουλο αυτός ο κύριος που ήρθε. Αν θέλει ο κ. Γιαννακόπουλος να αναλάβει τον Ερασιτέχνη, δεν χρειάζεται να τυπώσει αιτήσεις γιατί προφανώς δεν θα πάμε σε εκλογές με κάποιον απέναντί του. Εμείς θα παραιτηθούμε αμέσως εφόσον αποφασίσει να μπει και ευχόμαστε να γίνει κάτι τέτοιο, θα το θεωρήσω και προσωπική μου επιτυχία να επιστρέψει στον Ερασιτέχνη αυτή την εποχή η οικογένεια Γιαννακόπουλου».

Για τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Ερασιτέχνη: 

«Είναι λιγότεροι από 300 τη δεδομένη στιγμή».

Για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: 

«Μιλάω στον σταθμό σας αυτή τη στιγμή επειδή είναι μια είδηση που μεταφέρατε εσείς από εδώ νωρίτερα και βεβαίως δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο. Μας χαροποιεί πολύ αυτό το ενδεχόμενο, κανένας Παναθηναϊκός δεν αρνείται ότι η προοπτική να αναλάβει τον Ερασιτέχνη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι κάτι πάρα πολύ θετικό. Η διοίκηση των οπαδών ας την πούμε που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι μια διοίκηση σωτηρίας, διαχειριστική θα έλεγα, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθει απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο στόχος ήταν να μην καταλήξει ο σύλλογος στο Πρωτοδικείο.

Θεωρώ δεδομένο εγώ και όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού ότι η εμπλοκή του κ. Γιαννακόπουλου θα σημάνει αυτόματα εκμηδένιση του χρέους, αύξηση του μπάτζετ και μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα και θα νικάει τον Ολυμπιακό. Δεν είναι δυνατόν με την ιστορία και το όνομα που έχουν η οικογένειά του και αυτός να μπουν στον Ερασιτέχνη για να χάνουν από τον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε ένα μεγάλο αρνητικό ρεκόρ απέναντί του, το γνωρίζουμε και μας θλίβει, αλλά δυστυχώς είμαστε περισσότερο διαχειριστές και προσπαθούμε να κρατήσουμε δύο καρπούζια σε μια μασχάλη, δηλαδή την απομείωση του χρέους και τη διαχείριση της τρέχουσας κατάστασης. Θα παραχωρήσω συνέντευξη Τύπου μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όπου θα τα πούμε και πιο αναλυτικά».

Για τυχόν όρους που θέτει ο Ερασιτέχνης και το γήπεδο στο Γουδή:

«Πρόκειται για μια απίστευτα θετική εξέλιξη αν ισχύει και μακάρι μέχρι τη συνέντευξη Τύπου που προανέφερα να μας προλάβει κάποια επίσημη τοποθέτηση για το γεγονός αυτό. Δεν θέτουμε απολύτως κανέναν όρο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, η δική μας πρόθεση είναι να κτιστεί το νέο γήπεδο του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού στου Γουδή, η υλοποίηση αυτού όμως είναι άλλο ζήτημα. Από ότι γνωρίζω και ο κ. Γιαννακόπουλος έχει δεσμευθεί με τοποθέτησή του ότι συμφωνεί με αυτό το project και πιστεύω ότι θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά το έργο αν αναλάβει, με τις μεγάλες δυνατότητες και την εμπειρία του».

Για τα πρόσφατα αρνητικά δημοσιεύματα για τη διοίκησή του:

«Ενδεχομένως να πρόκειται για μια προσωπική επίθεση, την οποία όμως δεν λογαριάζω γιατί εγώ δεν μιλάω αυτή τη στιγμή στον σταθμό σας ως Δημήτρης Μπαλτάκος, αλλά ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Το ίδιο και ο κ. Γιαννακόπουλος, εκτός από το όνομά του είναι παράλληλα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, συνεπώς δεν πρόκειται να μπω σε καμία διαδικασία αντιπαράθεσης. Αυτά θα μείνουν στην άκρη για το καλό του Παναθηναϊκού, με θλίβουν τα δημοσιεύματα εναντίον μου αλλά προσπαθώ να λειτουργώ μόνο θεσμικά».

Σχόλια