Μερική επιστροφή στην Παιανία

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΠΑΕ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ.


Η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει στην Παιανία, στο προπονητικό κέντρο του Γιώργου Βαρδινογιάννη. Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα, μετά τις ακαδημίες επιστρέφει...μερικώς και η πρώτη ομάδα, όπου θα κάνει τις τελευταίες προπονήσεις και την διανυκτέρευση πριν τους αγώνες με ομάδες εντός της Αττικής.


Έτσι λοιπόν πολλοί δίνουν την εξήγηση για το Κυριακάτικο «σμίξιμο» του Γ.Αλαφούζου με τον Γ.Βαρδινογιάννη, αλλά και τις τελευταίες παρουσίες του δεύτερου στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Προσωπική μου άποψη είναι πως αυτό είναι η αρχή της επιστροφής (αν έφυγαν ποτέ) των Βαρδινογιάννηδων στον Παναθηναϊκό. Μια φήμη που ξεκίνησε με την δωρεά που κάνανε στον Αλαφούζο πριν πέντε χρόνια και φουντώνει όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα, με τους γιους του Γιώργου Βαρδινογιάννη (ειδικά τον Παύλο) να έρχονται στο προσκήνιο των συζητήσεων του κόσμου και όχι μόνο.

Δεν βγάζει λογική να...έχει η ομάδα δύο προπονητικά σε αρκετά κοντινή απόσταση και να μοιράζει τις μέρες. Όσο και αν προσπαθούν να εκλογικεύσουν αυτήν την απόφαση με βάση οικονομικά επιχειρήματα. Ο Παναθηναϊκός υποτίθεται αγόρασε πριν 4 χρόνια ένα προπονητικό (που κανένας δεν ξέρει τους όρους της συμφωνίας) και μέχρι σήμερα δεν έχουν φτιαχτεί ξενώνες για να φιλοξενούν τι ακαδημίες και την πρώτη ομάδα, ούτε φαίνεται να κινείται κάτι. Αντιθέτως, σιγά-σιγά οι ομάδες του Συλλόγου γυρνάνε στην Παιανία, όπου οι πινακίδες με το «Αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός» δεν βγήκαν ούτε μια μέρα. Λες και μετρούσαν αντίστροφα για την επιστροφή της ομάδας από την ημέρα αποχώρησης της...

Για...επιδόρπιο να θυμίσουμε τι είχε δηλώσει εν έτη 2013 ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στην εφημερίδα του Β.Βέργη, «Live Sport»:

«Η ΠΑΕ ήταν αυτή που απευθύνθηκε σε ανεξάρτητη εταιρεία, σε εκτιμητή μεσίτη και ρώτησε σχετικά με την ενοικίαση της Παιανίας. Επί της τιμής αυτής που της δόθηκε από την μεσιτική εταιρεία (1,8 εκ. ευρώ), εγώ έκανα έκπτωση 600.000 ευρώ. Το τσάμπα τελείωσε. Το ξαναλέω, η ΠΑΕ ζήτησε να μάθει πόσο είναι το ενοίκιο της ΠΑΕ. Εγώ δεν κάνω δωρεά. Αρκετά...

Δεν είναι προς πώληση η Παιανία. Αλλά αν υπάρξει πρόταση τη συζητώ. Δεν έχω πει εγώ κανένα νούμερο. Από τη μία λένε δεν έχουμε λεφτά και από την άλλη θέλουν να αγοράσουν την Παιανία. Αυτή την στιγμή δεν θεωρείται δεδομένη η συμφωνία. Συμφωνήσαμε για το τίμημα αλλά υπαναχώρησαν. Επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν δεν έχουμε τόσα λεφτά. Νομίζουν ότι θα γίνει ό,τι και με τις μετοχές. Το θέλουν δωρεάν αλλά αυτό δεν θα γίνει».


ΥΓ: Από την πρώτη ημέρα που πέρασε στα χέρια του Γ.Αλαφούζου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφραζα τις αμφιβολίες μου, κατά πόσο έχει αλλάξει χέρια η ιδιοκτησία. Γιατί οι Βαρδινογιάννηδες του την έδωσαν τσάμπα. Όταν ο Γ.Αλαφούζος αποφάσιζε να πάρει την ομάδα από την Παιανία εν μια νυκτί, μέσα μου άρχιζα να καταρρίπτω τις θεωρίες συνομωσίας που έφτιαχνα μέσα μου. Αυτές οι εξελίξεις όμως με κάνουν να πιστεύω πως μόνο θεωρίες δεν είναι...

ΥΓ2: Αν γυρίσουν τελικά οι Βαρδινογιάννηδες, ο κόσμος θα πρέπει να αποδεχθεί ότι ο Σύλλογος είναι τσιφλίκι συγκεκριμένων ανθρώπων. Γιατί αυτή η παράκρουση που συντελείται τα τελευταία χρόνια ότι ΠΡΕΠΕΙ να πιστέψουμε πως ένας Σύλλογος εκατομμυρίων φιλάθλων δεν μπορεί να ορθοποδήσει χωρίς μια συγκεκριμένη ιδιοκτησία είναι πραγματικά απίστευτο.

Σχόλια