Ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή στην ΠΑΕ Ολυμπιακό ο Καρπετόπουλος;


Συνεχίζει με όλο και πιο δυνατά άρθρα το τελευταίο διάστημα, ο κατα φαντασία αντικειμενικός αθλητικογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος. Σήμερα "χτύπησε" με κείμενο περί μπάσκετ και ανακάλυψε την παράγκα που αγνοεί στο ποδόσφαιρο.


Αναφερόμενος στο Άεκ-Ολυμπιακός δήλωσε πεπεισμένος ότι οι διαιτητές προσπαθούσαν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, ώστε να τον αποκαθηλώσουν από την πρώτη θέση της Α1 για την κανονική διάρκεια.

Μάλιστα τόνισε ότι "Εχει πλάκα ότι στην Ελλάδα όλοι μιλάνε για διαιτησία κάνοντας αναφορές σε φάσεις – μακάρι το πρόβλημα τις διαιτησίας σε όλα τα σπορ να ήταν δυο – τρία λάθη στην αξιολόγηση μαρκαρισμάτων πχ. Το πρόβλημα με τη διαιτησία, σε όλα τα σπορ, προκύπτει όταν ξέρεις τι ακριβώς σε περιμένει και το βλέπεις να εξελίσσεται μπροστά σου την ώρα του ματς."

Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που τόσα χρόνια υποστηρίζει ότι τα περί διαιτησίας στο ποδόσφαιρο είναι στην φαντασία αυτών που δεν παίρνουν τα πρωταθλήματα και θέλουν να βρίσκουν δικαιολογίες.


Με βάση την παραπάνω "διπολικότητα" δεν θα μας κάνει καθόλου εντύπωση αν σε λίγο καιρό ακολουθήσει τα χνάρια των πρώην συνεργατών του Κ.Βερνίκου και Κ.Καραπαπά, αναλαμβάνοντας εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Γιατί με τόσο "χτυπητά" άρθρα που θα τον πάρουν πρέφα όσοι ακόμα δεν...δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.

Σχόλια