Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Δήμος Παπάγου-Χολαργού: «Δεν μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός γήπεδο στο Γουδή»


Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Παπάγου-Χολαργού σχετικά με το γηπεδικό ζήτημα και την προοπτική να φτιάξει στο Γουδή το νέο γήπεδο ο Παναθηναϊκός και τάσσεται ενάντια κάτι τέτοιου, τονίζοντας πως υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο και περιβαλλοντικοί όροι που δεν θα μπορέσουν να συμβεί.

Αναλυτικά:


«Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά καθημερινά προβλήματα, μάθαμε σήμερα από τα ΜΜΕ ότι ανασύρονται σχέδια-σκελετοί για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή.

Είναι λυπηρό αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα για όλους τους πολίτες της Αττικής να ανάγεται σε fast-track κατασκευής γηπέδου, καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας και περιβαλλοντικών όρων, σε μια περίοδο που εντείνονται οι πιέσεις Δήμων, φορέων και πολιτών για την προώθηση υλοποίησης του σχεδίου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή-Ιλισσός.

Είναι επίσης λυπηρό να εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που ακόμα και αυτοί που προβάλουν τη συγκεκριμένη πρόταση γνωρίζουν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι δυνατόν, λόγω νομοθετικού πλαισίου και περιβαλλοντικών όρων, να κατασκευαστεί γήπεδο»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου