Στο ρελαντί τον Κόροιβο


O Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας πήρε την νίκη με 55-76 και συνεχίζει να περιμένει στραβοπάτημα του Ολυμπιακού τις ερχόμενες αγωνιστικές ώστε να πατήσει κορυφή και να πάρει το πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Επόμενο ματς με την Μπάμπεργκ την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.


_______________________________________________

Τα δεκάλεπτα: 12-25, 24-39, 33-54, 55-76

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Καλαμπάκος): Μιλουτίνοβιτς 13 (11 ριμπ.), Σταρκς 9, Πόλαρντ 13, Χολ 7, Γκότσερ 4, Μιχάλογλου, Σαχπατζίδης 3, Χατζηνικόλας 5 (1), Σπυριδωνίδης, Κάτζος, Μπεκρής, Ιωακειμίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πασκουάλ): Φελντέιν 10 (2), Χαραλαμπόπουλος 7 (1), Γκάμπριελ 3, Νούμερο29 8, Καλάθης 6, Ρίβερς, Τζέιμς 6, Μποχωρίδης, Φώτσης 8 (2), Παππάς 9 (1), Τζεντίλε 12, Σίνγκλετον 4.
_______________________________________________

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

























_______________________________________________

Τ.Πασκουάλ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια»

«Καταρχήν να πω ότι είναι η πρώτη φορά που βρέθηκα στην περιοχή και μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί είδα πολλούς ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ. Το δεύτερο που θέλω να σημειώσω είναι ότι ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, γιατί και οι δύο ομάδες έπαιξαν κάτω από το επίπεδο που παίζουν. Εμείς, γύρω στα είκοσι λεπτά είχαμε καλή απόδοση στην επίθεση και βέβαια να σημειώσουμε πως είχαμε δύσκολο πρόγραμμα όλη την εβδομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι και γενικά σε όλα τα πρωταθλήματα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα τα παιχνίδια».
_______________________________________________


B.Xαραλαμπόπουλος: «Κάναμε την δουλειά μας»

«Αυτά τα παιχνίδια είναι μία ευκαιρία για να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες. Κάναμε την δουλειά μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή και πήραμε μία εύκολη νίκη».



Σχόλια