Πάει για Λάσμε ο Παναθηναϊκός!


Σύμφωνα με το site Sdna, ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Σ.Λάσμε με σκοπό να ενισχύσει την ρακέτα του, τόσο για την δύσκολη συνέχεια της Euroleague όσο και για το Ελληνικό πρωτάθλημα.


Η ποινή του 34χρονου Γκαμπονέζου σέντερ τελείωσε και πλέον είναι ελεύθερος και με δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague.

To δίδυμο-φωτιά με τον Γκιστ την διετία που έπαιξε στον Σύλλογο ακόμη το θυμούνται όλοι πολύ καλά και σε περίπτωση που γίνει πραγματικότητα η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και δέσει -κυρίως- με τους υπόλοιπους Αμερικάνους δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα δουν τα ματάκια μας από άποψη θεάματος.

Τα «πράσινα κρούσματα» πάντως είχαν φανεί τον τελευταίο καιρό στο Instagram. Το πρώτο από τον λογαριασμό του Λάσμα όταν θυμήθηκε τα χρόνια που αγωνιζόταν στο «τριφύλλι» και τον κόσμο και το δεύτερο από αυτόν του Τ.Γκιστ με φωτογραφία τους μαζί με τον Μπατίστ στο Μπρούκλιν.

Η φετινή δομή της Euroleague θέλει βαθύ ρόστερ γιατί η χρονιά βγάζει -και θα βγάλει- κόπωση και τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες και ο Παναθηναϊκός ειδικά στην θέση «5» φαινόταν πως χρειάζεται ενίσχυση. Μακάρι λοιπόν να ολοκληρωθεί το deal, εφόσον αυτό αποτελεί προφανώς και επιθυμία του Τ.Πασκουάλ.

Σχόλια