Δυσκολεύει η ανανέωση του Μολέδο


Αρνητική τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση ανανέωσης συμβολαίου του Ροντρίγκο Μολέδο με τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal News», ο 28χρονος Βραζιλιάνος στόπερ ζητάει γενναία αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του για να ανανεώσει μέχρι το καλοκαίρι του 2020.


Συγκεκριμένα ο παίκτης έχει ζητήσει από την διοίκηση να λαμβάνει ένα ποσό κοντά στις 750.000 ευρώ με τον Παναθηναϊκό να μην δείχνει καμία διάθεση να συζητήσει σε αυτά τα νούμερα. Το τωρινό συμβόλαιο του Μολέδο που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2018, του προσφέρει 350.000 ευρώ και η ΠΑΕ θα ξεκινήσει συζητήσεις για την πώληση του Βραζιλιάνου πριν λήξει το συμβόλαιο, εφόσον δεν δείξει διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Οι συζητήσεις για την ανανέωση έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Αυγούστου με τον Παναθηναϊκό να έδινε ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ και ορίζοντας την ρήτρα πώλησης στα 6-7 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, για τον Μολέδο έχει ακουστεί πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Seire A.

Η ποιότητα του παίκτη είναι αναμφισβήτητη και στον ένα χρόνο παρουσίας του έχει δείξει πως μπορεί να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής, εάν υπάρχει βέβαια και μια σχετική ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δεν γίνονται αλλαγές προσώπων κάθε τρεις και λίγο. Είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να αποτελεί μέρος του βασικού κορμού της ομάδας, αλλά όταν δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα από μεριάς ΠΑΕ να ικανοποιήσει τα θέλω του παίκτη, όλα τα άλλα πάνε περίπατο...

Σχόλια