Χαιρέτα μου τον Πλάτανο...

Μια γνώριμη εικόνα: Κάθε μικρή ομάδα να πανηγυρίζει απέναντι μας...

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το αριστερό στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017 και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά στα Χανιά, με γκολ που δέχθηκε στο 74' από τον Μπανανά.


Πλέον είναι αστεία όποια κουβέντα συντηρείται και κάνει λόγο για πιθανότητες διεκδίκησης μας για το πρωτάθλημα. Όχι πως πριν δεν ήταν, αφού τα απόνερα της καταστροφικής εμμονής του Γ.Αλαφούζου να κρατάει τον Α.Στραματσόνι δεν λένε να φύγουν. Είναι πραγματικά κρίμα που αρχές Ιανουαρίου o Παναθηναϊκός βρίσκεται 12 βαθμούς πίσω από τον χειρότερο Ολυμπιακό των τελευταίων ετών και του χαρίζει με κάθε τρόπο το φετινό πρωτάθλημα.

Τα αναθέματα δεν έχουν πλέον καμία ουσία γιατί αυτή η ομάδα αυτό μπορεί. Το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι ο Ουζουνίδης να φτιάξει ομάδα για τα παιχνίδια του Κυπέλλου, ώστε να διεκδικήσει την κατάκτηση του και να την έχει φρέσκια όταν θα κρίνεται η...αγαπημένη μας δεύτερη θέση.

H oμάδα θέλει ηγέτες, Έλληνες και ποδοσφαιρική λογική. Αυτό δεν αποκτιέται προφανώς ούτε μέσα σε μια μέρα, ούτε σε ένα μήνα. Θέλει χρόνο και καλό...2018.


ΥΓ: Ο μόνος υπεύθυνος για αυτήν την ξεφτίλα είναι ο Αλαφούζος. Αυτός κάνει τις επιλογές και όχι εμείς. Αυτό έφτιαξε την ομάδα μοντέλο του 2013/14, αυτός την έκανε ομάδα μπουρδέλο τα μετέπειτα χρόνια. Ας κοιταχτεί στον καθρέφτη και ας αφήσει τους ψευτοηρωισμούς και το κρυφτό.

Σχόλια