Το καλύτερο δώρο για τους Ολυμπιακούς το 2017



Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Φως», η γενική γραμματέας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ.Τσιλιγκίρη σχολίασε πως ο τίτλος του Παναθηναϊκού βασίζεται σε ένα ψέμα, αφού δεν είναι «πρωταθλητής σε όλα τα σπορ».


Η απάντηση από την μεριά του Παναθηναϊκού δεν άργησε να έρθει και υπενθύμισε πως ο Ολυμπιακός σε τίτλους όχι μόνο δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Παναθηναϊκό αλλά έχει ακόμη δρόμο να φτάσει και τον Πανελλήνιο.

Πάντως είναι μια καλή ευκαιρία -με αφορμή και το εορταστικό κλίμα των ημερών- να σταλεί στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, το βιβλίο «Και χιλιάδες τίτλοι» που κυκλοφόρησε πρόσφατα, να μελετήσουν τους τίτλους του Παναθηναϊκού και να κάνουν στην συνέχεια τις συγκρίσεις τους.

Εκτός βέβαια κι αν η προπαγάνδα τους έχει φτάσει σε σημείο να αμφισβητούν ιστορικά ντοκουμέντα, οπότε το εν λόγω δώρο δεν θα έχει κανένα απολύτως νόημα.


ΥΓ: Μιας και πιάσαμε τους ύμνους, φανταστείτε το μεγαλείο μιας ομάδας που κάνει ύμνο μια νίκη της σε φιλικό αγώνα...

ΥΓ2: Η λογική λέει πως θα έρθει η στιγμή που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, η ασυδωσία που υπάρχει στον κρατικό οργανισμό που ακούει στο όνομα "Ολυμπιακός" και μετουσιώνεται σε τίτλους, θα τελειώσει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοπό να γίνει μεγάλος, να ξεπεράσει κάποιον σε τίτλους και να γίνει παναθλητικό σωματείο γιατί αυτό το έχει καταφέρει δεκαετίες πριν. Και παρά την ιστορικά μεγάλη κρίση που περνάει τις τελευταίες δύο δεκαετίες (με εξαίρεση τα τμήματα μπάσκετ αντρών και βόλεϊ γυναικών), νομοτελειακά δεν γίνεται να μην ανθίσει ξανά.

Σχόλια